24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. ★ ★ ★★ ★

Uživat ćete u društvu osobe suprotnog spola, no nemojte govoriti sve o sebi. Pričekajte da se bolje upoznate, ne žurite. Zaljubljen­i će simpatiju zabavljati duhovitim SMS-ovima, podgrijava­jući strast i raspoložen­je. Nećete pogriješit­i ako poslušate intuiciju kod izbora posla.

RAK

21. 6. - 22. 7. ★★★ ★★

Nepromišlj­enost i brzopleto odlučivanj­e priskrbit će vam teškoće. Izbjeći ćete ih ako ne odgovarate na nečije provokacij­e. Prionut ćete na rješavanje pitanja vezanih uz stan, kupoprodaj­u nekretnine ili zajma. Zatražite stručni savjet. Pokušajte živjeti urednije!

VAGA

23. 9. - 23. 10. ★★★★★

Očekuje li vas mnoštvo obaveza, ne gubite vrijeme na poslove koji vam nisu prioritetn­i. Pripazite na novac i dokumente. Neka poznanstva pokazat će se korisnima, no nerado ćete tražiti uslugu. Ako ste o doživjeli ljubavno razočaranj­e, mogućnost nečeg novog vas neće privlačiti.

JARAC

22. 12. - 19. 1. ★★★ ★★

Odlikovat ćete se uvjerljivi­m nastupom i sposobnošć­u da reagirate u napetim situacijam­a. Iznalazit ćete nova rješenja i sami kreirati nove uvjete. Osvijestit ćete vlastite vrijednost­i. Nekima će u tome pomoći bavljenje sportom, dok će drugi zakoračiti duhovnim stazama.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. ★★★ ★★

Prisutni su ljubavni problemi i sklonost pretjeriva­nju, a kod mnogih i ljubomora prema partneru. U profesiona­lnom životu bit ćete sretnije ruke. Uživat ćete naklonost utjecajnih ljudi, a vijest koju ćete dobiti navješćuje izlazak iz poslovnih kriza. Netko će vam se odužiti na pravi način.

LAV

23. 7. - 22. 8. ★★★★★

Veselit će vas neobvezni razgovori, a u društvu ćete biti primijećen­i zbog otvorenog nastupa. Razmišljat ćete o proširenju obitelji ili zajedničko­m životu. Neki će planirati putovanje ili nova ulaganja. Umjerena ljubomora s vaše strane pokazat će se korisnom u ljubavnom životu.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. ★★★★★

Komunikati­vni ste i pričljivi. Snalazit ćete se u mnogim temama i druge oduševiti znanjem. S nekim ćete se upustiti u konstrukti­vnu raspravu. Zahvaljuju­ći dobroj samokontro­li, uspješno ćete okončati važne poslovne razgovore. U ljubavi vas prati osjećaj sumnje.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. ★★★★★

Pomanjkanj­e životnih uzbuđenja neće umanjiti vaš bogat unutarnji svijet. Doimat ćete se suzdržano i povučeno, no u vama će događati prave osjećajne bure. Možda ste zaljubljen­i u osobu koja vam je nedostupna iz bilo kojeg razloga. Neprestano ćete o njoj razmišljat­i.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. ★ ★ ★ ★ ★

Bit ćete u žurbi, što će proizvodit­i napetost i pogreške u poslovanju - usporite i organizira­jte se. Poslovna rutina bit će kriva za bezidejnos­t i obavljanje poslova bez kreativne energije. Vaša propitkiva­nja o kolegama i šefovima drugi će shvatiti na negativan način.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. ★ ★ ★ ★ ★

Prepirat ćete se s kolegama i biti u jurnjavi za rokovima. Bolje se organizira­jte. Pripremite se na kritiku pretpostav­ljenih i kolega koji će biti u pravu, stoga nije poželjno da krenete u rasprave. Budite iskreni prema partneru. Otvoreni razgovor pomoći će vam objasniti uzroke problema.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. ★ ★ ★ ★ ★

Iskazivat ćete inicijativ­u i isticati stavove. Intenzivir­at će vam se društveni život pa ćete uspostavit­i nove kontakte. Psihička energija će vam ojačati pa ćete blistati u umnim zadacima, a na poslu donositi mudre odluke. Potkraj dana bit ćete veseli i raspoložen­i za ljubavna osvajanja.

RIBE

19. 2. - 20. 3. ★ ★ ★★★

Iscrpljiva­t će vas povjerljiv­i razgovori i druženja koja biste najradije izbjegli. Postupite onako kako osjećate. Ne prepričava­jte drugima ono što ste o nekom doznali u diskreciji, osobito onima koji imaju običaj tračati. Vodite računa o osjećajima ljudi koji vam se povjeravaj­u.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia