24sata

ŠPRAJC: U BOLNICU SLJEDEĆI PUT ŽELIM DOĆI TEK NA KAVU

OPORAVAK Prije šest godina Šprajca su u bolnici zadržali dva tjedna. Kući bi trebao, otkriva njegova žena, stići danas ili najkasnije sutra

- Piše: LUCIJA PTIČAR

BOLJE MU JE

Urednik i voditelj “RTL Direkta” Zoran Šprajc (51) doživio je srčani udar. Od nemilog događaja oporavlja se u zagrebačko­j bolnici Dubrava, no uskoro bi trebao na kućnu njegu.

- Zoran je odlično. Svaki dan je sve bolje i bolje. Trebao bi ići kući danas ili najkasnije sutra - kratko i s olakšanjem nam je otkrila njegova supruga Lidija, koja će ga paziti kad izađe iz bolnice. Par je u braku dva desetljeća. Šprajc se fanovima obratio putem društvene mreže. - Nitko normalan ne voli bolnice, ali ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu. Drag mi je odjel intenzivne njege na kardiologi­ji. Uvijek me zanima što ima novoga, kako napreduju s tehnologij­ama, metodama, materijali­ma, volim popričati s osobljem - napisao je. Dodao je kako nije mogao odoljeti i ne iskoristit­i priliku te se zadržati u tom dobrom društvu. - Evo, kao što pokazuju brojke na monitoru, takva je to ekipa da i najveću budalu uspiju dovesti u red - našalio se. Kako doznajemo, po drugi put su mu ugradili stent. U bolnici je tad bio dva tjedna i 2013., kad je doživio blagi srčani udar. - Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam ono kaže dosta, vjerujte mu da je uistinu dosta - rekao je. Voditelj je istaknuo kako bi u bolnicu idući put radije navratio samo na kavu.

 ??  ?? Iako se oporavlja, kaže da voli posjetiti bolnicu u Dubravi
Iako se oporavlja, kaže da voli posjetiti bolnicu u Dubravi

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia