24sata

DEČKI PJEVALI NA ULICI I RAZDRAGALI ĆIRU...

NAHVALIO MLADE NADE Blažević je sa zadovoljst­vom došao do natjecatel­ja...

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Morate zavesti što više djevojaka svojim rimama, rekla je slovenska pjevačica Nika Zorjan (26), koja je najavila novu borbu u petoj epizodi “Rap Campa”.

Dečkima je bio zadatak poslati devet cura zavodljive stihove kojima bi ih osvojili. Pobjednik bi bio onaj koji bi dobio najviše pozitivnih odgovara, ali naišli su na prepreku. Njihove djevojke nisu znale da su skinuli aplikaciju za spojeve pa su “poludjele” kad su doznale za to. Stoga, pobjednika u prvom zadatku nije bilo. Drugi izazov dečkima nije bio problem. Morali su što brže repati dok trče, voze bicikl ili preskaču vijaču.

- Nadam se da repate brže nego što trčite - rekao je glazbenik Fil Tilen (31) natjecatel­jima. Pobjednik je bio Pavao Došen zvani Šen. Marko Lasić Nered (40) dao je natjecatel­jima zadatak da svojim talentom zarade novac pa ga odvedu na ćevape. Dok su pjevali po Zagrebu i prikupljal­i novac, prišao im je trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević (84).

- S velikim zadovoljst­vom sam vam prišao, kao svaki stari čovjek. Što je stariji, to mu je mladost draža - rekao je Ćiro dečkima. Usput se prihvatio mikrofona i nahvalio mlade reperske nade. Luka Prgić Prga i Šen zaradili su najviše novca. Posljednji zadatak bio je test karizme, šarma i zavođenja. Dečki su djevojkama repali slatke rime, a natjecanje je bilo tijesno. Prga je pobijedio u još jednom izazovu. U daljnjem natjecanju počinju glasovanje i borba za veliko finale u zagrebačko­m klubu Opera 15. prosinca. U svakom timu ostat će po jedan natjecatel­j.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia