24sata

Policija uzela nož iz kuće osumnjičen­ih

A NJE NEMA Obitelj Zorice Fadljević nada se da je živa, bračni par osumnjičen za ubojstvo je pritvoren, svi je i dalje traže

- Piše: FRANJO LEPAN

NI OBITELJ NE ZNA NIŠTA

Već 13 dana nitko ne zna gdje je Zorica Fadljević (47) iz Sibinja, koja je posljednji put viđena 18. studenog oko 17 sati u Štamparovo­j ulici u Slavonskom Brodu.

Ispred slavonskob­rodske bolnice sastala se s jednom ženom, te su zajedno otišle na parkirališ­te ispred nekadašnje­g Radničkog doma. Tu ih je u automobilu čekao muškarac, suprug žene s kojom se susrela. Zorici se od tada gubi svaki trag i nitko ne zna kamo je nestala. Prije tjedan dana policija je uhitila supružnike iz Šumeća kod Slavonskog Broda. Temeljem osnovanih sumnji, Županijsko državno odvjetništ­vo optužilo ih je za ubojstvo. Istražna sutkinja Županijsko­g suda Marija Balenović, muškarcu (62) i supruzi (60) odredila je istražni zatvor i istu su večer prevezeni u Požegu, gdje se još nalaze i, prema riječima odvjetnika, brane se šutnjom.

U petak navečer oko 17 sati pred kuću osumnjičen­og bračnog para s četiri automobila stigli su krim policajci u civilu.

Gotovo tri sata pretresali su kuću, ovog puta u nazočnosti odvjetnika osumnjičen­ih.

- Uzeli su jedan nož koji će se vještačiti. Priče kako su supružnici priznali ubojstvo po meni su netočne jer ja tu informacij­u nemam – rekao nam je jedan od odvjetnika osumnjičen­og bračnog para.

Obitelj Zorice Fadljević i dalje ne izlazi ni s kakvim informacij­ama jer, kako kažu, i ne znaju ništa više od onoga što im je policija rekla. No budući da tijela nema, ne vjeruju da je njihova supruga i majka ubijena.

 ??  ?? Zoričin suprug i kći znaju samo ono što im je rekla policija
Zoričin suprug i kći znaju samo ono što im je rekla policija

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia