24sata

DOK JE PJEVAO , RODIO SE SIN

-

samo roditelje nego i širu obitelj. Zbog toga radost i sreću nisu mogli skriti ni djed Ivan, Jolin otac, čije je ime ponio prvi unučić u obitelji Čagalj, ni baka Iva, Jolina mama. Maleni Ivan Luka malo je “uranio” jer je termin porođaja bio 6. prosinca. Iznenadio je i tatu, koji nije bio uz suprugu Anu jer je ovog vikenda bio na putu, s kojeg se vraća u Split da bi odjurio svojoj supruzi Ani i prinovi u splitsko rodilište.

- Bio sam na rođenju treće kćeri. Bilo mi je super vidjeti novi život kako se rađa. No ipak smatram da tamo muškarac nema što raditi jer je žena, dok rađa, u svom svijetu i svom filmu, mislim da ne vidi ni mene ni nikoga, ni ginekologa. Ja sam htio otići, vidjeti i prerezati pupčanu vrpcu. Svakome bih to preporučio. No mislim da neću više. Nisam imao strah ni tremu, samo sam htio da bude sve u redu. Htio sam svjedočiti tom činu kao iz Oliverove pjesme ‘Novi život se rađa’ izjavio je Jole, koji očinsku ulogu voli najviše na svijetu.

Iako mu je sad stigao sinčić, pjevač nam je priznao kako strepi od upoznavanj­a dečki njegovih kćeri. - Ha! Ne bi bilo dobro da ga ne dovedu jednom. Strepim, koji roditelj ne strepi?! Vjerujem da ću, kao i svi moji prijatelji, i ja jednom govoriti: ‘Jedva čekam unuke’. Kako su svi drugi preživjeli, tako ću i ja. Nek’ su one sretne, i ja ću biti. Neka si biraju svoju ljubav, svoj put, ni meni se nitko nije petljao. I želja mi je da sa zetom mogu popiti gemišt - rekao nam je nedavno.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? SRETNA OBITELJ
Joline tri kćeri jedva čekaju da brat dođe doma
SRETNA OBITELJ Joline tri kćeri jedva čekaju da brat dođe doma

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia