24sata

Pipsi oduševili sve na intimnom koncertu...

- Piše: BRUNO PUŠIĆ

ROCK INSTITUCIJ­A

Prije četiri godine tri su dana zaredom svirali u zagrebačko­m Saxu i time se upisali u povijest kao jedini izvođač koji je to učinio.

A čini se da Pips, Chips & Videoclips vole ovaj zagrebački klub u Palmotićev­oj jer su ponovno u sličnom, intimnom aranžmanu, pred samo 300 ljudi, kroz svoj repertoar proveli one zagriženij­e fanove benda. Ulaznice su, naime, rasprodane gotovo dva mjeseca prije koncerata, a Pipsi su se ovog puta zaustavili na “samo” dva nastupa, 29. i 30. studenog, iako je jasno da bi bend njihova kalibra u omanjem klubu mogao svirati i više dana a da u njega ne stane ni igla. Upravo tako bilo je na prvom od dva koncerta, u petak. Dvosatni provod kroz pjesmaricu benda podsjetio je na sve njegove faze, od “Guma na kotačima” i debitantsk­og albuma “Shimpoo Pimpoo” do recentnih singlova. Raspoložen­i frontmen Dubravko Ivaniš Ripper na pozornici je davao sve od sebe, a posao mu je bio utoliko lakši što je publika gotovo sve uspješnice kultnog zagrebačko­g benda ionako na sav glas pjevala uz njega.

- Puno frendova ostalo vam je vani. Recite im da sviramo Šalatu i da se vidimo tamo - najavio je pred kraj jedan od najvećih koncerata u karijeri benda Ripper. Tako će Šalata u ljetnim danima poslužiti kao budući oper air spoj Pipsa sa zagrebačko­m publikom, dok će hladne zimske dane bend rado kratiti s najbržima.

 ??  ?? Sve pjesme benda publika je pjevala u glas s Ripperom
Sve pjesme benda publika je pjevala u glas s Ripperom
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia