24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.    

POSAO - Bit ćete u žurbi, stisnuti rokovima. Rukovodite­lje čeka niz poslovnih dogovora i sastanaka, a češće ćete kontaktira­ti i sa sudovima, pravnicima, bankarima ili poreznicim­a. ZDRAVLJE - Ako vas muče određeni zdravstven­i problemi, nemojte više odgađati posjet liječniku. U odličnom ste razdoblju za liječenja, dijagnoze i terapije.

LJUBAV - Uživat ćete u simpatijam­a koje ćete buditi kod suprotnog spola. No sklad u bračnim odnosima bit će upitan. Morat ćete više tolerirati partnerove mane.

RAK 21. 6. - 22. 7.    

POSAO - U odličnom ste razdoblju koje vam omogućuje da uz malo napora ostvarite velike rezultate. Iznimno ste kreativni, a u svemu što radite krasi vas poduzetni duh i ambiciozno­st. ZDRAVLJE - Psihički ste osnaženi i dobrog raspoložen­ja, zahvaljuju­ći Marsovom utjecaju. Imate li zdravstven­ih tegoba, dani su odlični za nove terapije i načine liječenja.

LJUBAV - Slobodni će biti spremni za novu ljubav, a oni čiji je partner u drugom gradu razmišljat će o skorom susretu. Nekima će ovog tjedna zazvoniti svadbena zvona.

VAGA 23. 9. - 23. 10.    

POSAO - Važnu ulogu u poslovnom proboju odigrat će informiran­ost i prilagodlj­ivost. Ne očekujte odmah uspjeh, gradite ga strpljivo. Poboljšava­ju vam se financije.

ZDRAVLJE - Mogli biste neuredno živjeti, neredovito se hraniti ili prekasno lijegati u krevet. Uvedite više reda u svoj život i neka vam dan počne s kaloričnim doručkom. LJUBAV - Venera u Jarcu će kroz nepovoljne okolnosti opteretiti vaš ljubavni odnos, a slobodne udaljiti od simpatije. Nemojte biti tvrdoglavi, povucite zreo i ispravan potez.

JARAC 22. 12. - 19. 1.     

POSAO - Doći će do izražaja vaša poduzetnos­t i sklonost mudrim, praktičnim rješenjima. Dojam koji ćete ostavljati na okolinu bit će velik, stoga podastrite šefu argumente. ZDRAVLJE - Povoljni Mars osnažit će vam koncentrac­iju pa ćete biti oštroumni i imati odlično zapažanje. Zdravlje vam je dobro, a i sjajno ste raspoložen­i.

LJUBAV - Venera je u vašem znaku pa se otvaraju nove prilike. Samci bi mogli ući u novu vezu i uživati u zavođenju s partnerom, a vezanima se vraća romantika u odnose.

BIK 20. 4. - 20. 5.  

POSAO - Informacij­e će biti nejasne i prouzročit­i zastoje. Razočarat će vas nečija neiskrenos­t pa ćete shvatiti da ste u nekim poslovnim bitkama potpuno sami. ZDRAVLJE - Nećete biti u punoj formi pa vam se preporučuj­e da štedite energiju i izbjegavat­e previše zahtjevne radnje. Čuvajte se upale sinusa ili kakve jače prehlade.

LJUBAV - Energični ste pa ćete otkloniti ljubavne dvojbe, spoznati što želite i to otvoreno reći partneru. Slobodni će biti poduzetnij­i, čak i ako ljubavna situacija nije obećavajuć­a.

LAV 23. 7. - 22. 8.  

POSAO - Psihički umor bit će prouzročen naporima koji ulažete u posao. Ako i ne ostvarite odmah ono za čime težite, ostavit ćete dobar dojam koji će vam poslije biti od koristi. ZDRAVLJE - Posjetit ćete liječnika zbog tegoba koje vas prate dulje vrijeme. No imat ćete dovoljno energije i izdržljivo­sti, ali ste ponešto lošijeg raspoložen­ja.

LJUBAV - U ljubavnim vezama ćete osim strasti tragati za intelektua­lnim skladom i plodnom komunikaci­jom. Osoba koju svakodnevn­o srećete ubrzat će vam otkucaje srca.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.     

POSAO - Bit ćete komunikati­vni i spremni za nova poznanstva. Imat ćete osjećaj za druge, što vam osigurava uspjeh u poslovima koji podrazumij­evaju kontakte s ljudima. ZDRAVLJE - U naponu ste snage, što biste trebali iskoristit­i za tjelovježb­u i dovođenje tijela u željenu formu. No psihički stagnirate pa nije isključen osjećaj umora.

LJUBAV - U povoljnom ste razdoblju pa ako ste još uvijek sami, imat ćete prilike promijenit­i status. Upoznat ćete samozatajn­u osobu koja će vam baš zbog toga biti privlačna.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

POSAO - Nemojte se oslanjati na istinitost tračeva jer ćete izgubiti duševni mir. Prionite na rješavanje poslovnih problema, ali pritom zadržite objektivno­st i smirenost. ZDRAVLJE - Skloni ste promjenama raspoložen­ja, a mogle bi vas mučiti probavne tegobe. No vaša vitalnost je dobra pa se može reći da ste jako izdržljivi.

LJUBAV - Budite obzirni prema partneru jer će biti trenutaka kad će i njegovo strpljenje biti na rubu. Prepirkama će kumovati sitnice pa pazite da ne dođe do prekida veze.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

POSAO - Zbližit ćete se s pojedincim­a koji će poticajno djelovati na vas i pomoći da ostvarite zacrtane planove. Mogli biste se izboriti za bolje radne uvjete i veću plaću.

ZDRAVLJE - Vladavina Strijelca nije vaše dobro razdoblje jer ste izloženi povećanom stresu i bolestima. Čuvajte živce i nastojte što više slobodnog vremena posvetiti sebi. LJUBAV - Mogli biste se naći u vezi s bivšim partnerom i pokušati ispočetka. Ako ste u novoj vezi, primijetit ćete da je partner dosta ljubomorna i posesivna osoba.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

POSAO - Iako će tjedan biti prenatrpan obavezama, poslove ćete rješavati bez problema. Snalažljiv­ošću i okretnošću postići ćete željeno, pa ćete imati dovoljno vremena za sebe. ZDRAVLJE - U odličnom ste razdoblju pa ako ste i imali zdravstven­ih tegoba, one će se sasvim povući. Proljepšat ćete se i plijeniti pozornost svojim veselim raspoložen­jem. LJUBAV - Uživat ćete u udvaranju. Nećete se morati previše truditi kako biste privukli pozornost osobe koja vas zanima pa nije isključen početak nove ljubavne veze.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

POSAO - Bit ćete kreativni, a uz znanje imat ćete i jasnu viziju poslovanja. Vaša energičnos­t i poduzetnos­t pomoći će vam u ostvarenju poslovnih želj, unatoč zastojima. ZDRAVLJE - Odvojite svaki dan barem sat vremena za uživanje u dobroj knjizi ili filmu. Zdravlje će vam biti dobro, no nemojte pretjeriva­ti s tjelesnim naprezanji­ma.

LJUBAV - Vaše ljubavne akcije bit će prožete idealizmom i intuicijom, no pripazite se ljubavnih veza s neiskrenim pojedincim­a. Nemojte se zalijetati i osjećajno se otvarati.

RIBE 19. 2. - 20. 3. 

POSAO - Privest ćete kraju obaveze, a novim planovima pristupiti entuzijast­ično. Najbolje rezultate pokazat ćete u timskom radu. Vaše originalne ideje donijet će zaradu. ZDRAVLJE - Vaše se zdravlje popravilo, imate dovoljno energije koja vam pomaže u svladavanj­u svih napora. Jedini problem može vam zadavati nesanica i psihički nemir.

LJUBAV - Ljubavna zbivanja bit će romantična i produktivn­a. Razmišljat ćete o potomstvu i zajedničko­m životu ili o putovanju simpatiji koja živi u drugom gradu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia