24sata

Otkazao mu volan pa se zabio u auto

KRŠ I LOM U ZAGREBU MATERIJALN­A ŠTETA Stanare Ulice Jakova Stadlera u Zagrebu probudio je zvuk loma. Pet putnika bilo je u busu, nasreću, nitko nije ozlijeđen

-

Autobus je potrgao cijelu ogradu, porušio stupiće koji se nalaze niz ulicu, a zatim se zabio u auto, ispričao nam je čitatelj detalje jučerašnje nesreće u Zagrebu.

Glasan zvuk loma u rano je nedjeljno jutro probudio stanare Ulice Jakova Stadlera. Kad su izašli na ulicu, zatekli su krš i lom. Naime, kako su nam potvrdili iz policije, ZET-ov autobus, koji vozi na liniji 223 Dubec - Trnovčica, naletio je na ogradu kuće te se zabio u automobil koji je bio parkiran ispred kuće.

- Oko sedam sati ujutro dobili smo dojavu. Nema ozlijeđeni­h, šteta je samo materijaln­a poručili su iz PU zagrebačke.

Sin vlasnika automobila koji je stajao ispred dvorišta ispričao nam je kako mu je vozač autobusa rekao da mu je otkazao volan. Autobus se, dodao je, zaustavio tek na kraju ulice.

- Ujutro je bila velika magla, baš se slabo vidjelo i tko zna što se zapravo dogodilo u tom trenutku. U autobusu je u bilo pet putnika rekao nam je.

Iz ZET-a su potvrdili njegove riječi i istaknuli kako je autobus s kolnika sletio zbog tehničkih poteškoća s upravljače­m te da će naknadno napraviti vještačenj­e. (mr)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia