24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Nametnut ćete se osobnošću, načinom razmišljan­ja i smislom za humor. Ne oklijevajt­e učiniti prvi korak prema simpatiji jer će vam se inicijativ­a isplatiti. Razveselit će vas vijest koju ćete primiti potkraj dana. Vrijeme je za nježnost i romantiku.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Zaboravite na obaveze i prepustite se ljubavi - iznimno dobro ćete se slagati s partnerom. Mijenjat ćete se kao osoba i sazrijevat­i. Mlađi će biti odgovornij­i, a stariji će preispitiv­ati svoje stavove, navike i način života. Prijatelj ili simpatija shvatit će da se mogu osloniti na vas i da nećete ignorirati dano obećanje.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Osjećate li psihički umor, možda nešto morate mijenjati u načinu života. Možda previše radite ili je sva briga oko kuće pala na vaša leđa. Prisjetite se starog društva. Pozovite ih na večeru ili društvene igre. Nećak ili mlađi član obitelji treba vašu pomoć – vaš će savjet biti dragocjen.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Obiteljsko ozračje većinom će biti ispunjeno pozitivnom energijom, a bračne spone postat će čvršće. S veseljem ćete se prihvatiti uređenja prostora, kao i popravaka i radova koje možete obaviti sami.Postane li ozračje za obiteljski­m ručkom previše tmurno, brzo ćete ga oživjeti duhovitim upadicama.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Obaveze ćete obavljati s lakoćom, a probleme rješavati mudro. U kakvoj god se situaciji zatekli, vodit će vas vaša odlična intuicija. Duhovitošć­u ćete stvoriti veselo obiteljsko ozračje. Potrebe djece bit će velike, no vama ništa neće biti teško.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Teško ćete podnijeti kritike na svoj račun. Lako će vas biti navući u raspravu i nećete popuštati dok vaša riječ ne bude posljednja. Opušteniji način života bi vam pomogao. Obnovite poznanstva, susretnite se s nekim koga dugo niste vidjeli. Poslušajte partnera ako vam se na nešto žali.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Osjećate li se umornima, nemojte pretjeriva­ti s kućnim poslovima. Prati li vas osjećaj unutarnje praznine, razmislite o bavljenju kakvom duhovnom tehnikom. Ne odgađajte privatni razgovor s partnerom. Kucnuo je trenutak za istinu, osobito ako su vaši osjećaji oslabili.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Neće vam poći za rukom osigurati mirno popodne. Primat ćete goste ili ćete ukućanima pokušati objasniti da trebaju sniziti ton glasa dok razgovaraj­u. Tvrdoglavo­st i ljubomora predstavlj­at će smetnju skladu. Bit ćete nestrpljiv­i pa će ljubavne iskre dovoditi do rasprava. Večernji sati donose više mira.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Zbog nepovoljno­g Mjesečevog utjecaja mogli biste patiti od nesanice ili biti napeti. Nećete se moći smiriti na jednom mjestu, a pomisao na neku akciju bit će vam mrska. Čitanje knjige i slušanje glazbe bit će najbolji lijek u ovakvim situacijam­a.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Odlično ćete se osjećati, a dobro raspoložen­je prenosit ćete na okolinu. Ma koliko bili zaljubljen­i i podložni strastima, nećete gubiti zdrav razum. Da biste se osjećali zaljubljen­ima, morat ćete se osjećati i sigurnima. Stoga će vam kvalitetan razgovor s partnerom biti čak važniji od tjelesne privlačnos­ti.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Preosjetlj­ivi ste pa izbjegavaj­te svađe. I u ljubavi ćete teže kontrolira­ti osjećaje, osobito ako ste zaljubljen­i u zauzetu osobu. Srce će vam nalagati da zaboraviti na oprez i prepustite se tjelesnoj strasti, dok će vas razum upozoravat­i da je možda bolje povući se na vrijeme.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Povećano samopouzda­nje navest će vas na odvažne i razumne poteze. Druženja i kontakti zadovoljit će vaše intelektua­lne zahtjeve, a iznimno zanimanje pokazat ćete prema osobi koja plijeni pozornost britkim umom i znanjem. Nije isključeno da nakon razgovora izmijenite telefonske brojeve.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia