24sata

KOLINDIN BUS UDARIO U AUTO I OTIŠAO DALJE

-

Autobus Kolinde Grabar Kitarović, koji koristi u predizborn­oj kampanji za predsjedni­cu, u utorak poslijepod­ne imao je nesreću u mjestu Mali Bukovac u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Kako javlja RTL, Kolindin autobus zakačio je manji auto. U autobusu je u to vrijeme bila i predsjedni­ca, a nakon nesreće je vozač samo nastavio put Lobora gdje je Grabar Kitarović imala predizborn­i skup. Oštećena vozačica za RTL je rekla da je u tom trenutku s njom u automobilu bio i njen sin te da je nesreća bila na nezgodnoj i uskoj cesti.

- Na cesti nije bilo nikakvog ulegnuća da bih mogla malo više desno stati. Povorka je išla prema meni. Ispred nas je bio još jedan auto koji je imao sreću da je mogao skrenuti malo desno u ulegnuće gdje je obiteljska kuća. Stala sam iza njega, pomaknula sam se najviše udesno koliko sam mogla. Povorka je prolazila, a autobus me okrznuo. Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala stražnja vrata gdje mi je dijete sjedilo. On je malo udario koljenom - rekla je vozačica te dodaje da nitko nije stao niti se okrenuo da vidi što se dogodilo. U policiji su za RTL potvrdili da je došlo do nesreće, ali i objasnili da se, ako se radi o manjoj nesreći, štićena kolona ne zaustavlja odmah, nego stane na prvoj mogućoj lokaciji. Glasnogovo­rnik Kolindine kampanje Zoltan Kabok rekao je da izborni stožer izražava najiskreni­je žaljenje zbog manje nesreće te da je u tom trenutku i on bio u autobusu. (ipa)

 ??  ?? Policija kaže da se štićena kolona ne treba zaustaviti u slučaju manje nesreće
Policija kaže da se štićena kolona ne treba zaustaviti u slučaju manje nesreće

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia