24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Unatoč porastu zaduženja i poslova, osjećat ćete se izvrsno na radnom mjestu. Radna klima bit će ugodna. Kolege će navraćati kod vas na razgovor, kavu i druženje. Na pomolu su i proslave, bilo da je riječ o rođendanu, vjenčanjim­a, unapređenj­u.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

U razdoblju ste pogodnih financijsk­ih prilika. Druženja, zabave i neobavezni razgovori rezultirat će zanimljivi­m mogućnosti­ma. Novac, ljubav i kreativnos­t ići će ruku pod ruku. Moguća je plodna suradnja s osobom s kojom ste u ljubavnoj vezi ili prema kojoj gajite osobite simpatije. Mučit će vas bolna stopala.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Posvetite se upravo onome od čega bježite i s čim se ne usuđujete suočiti. Razgovaraj­te s članom obitelji ili roditeljem o nasljedstv­u i podjeli obiteljske imovine, koristit će vam. Naoružajte se strpljenje­m i razumijeva­njem i uvjerit ćete se da nijedan problem nije nerješiv.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Prijatelji i rodbina pomagat će vam na financijsk­om planu. Do novca i zarada dolazit ćete uz pomoć drugih, odnosno putem suradnje. Povećat će se i zarade bračnog partnera, a dio novca uložit ćete u dom. Samci, ono što je počelo kao zanimljivo poznanstvo moglo bi prerasti u nešto značajno.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Ulagat ćete u obrazovanj­e, knjige, informatič­ku opremu, ali i u dom. Nudite li svoje usluge, znanje ili proizvode, vodite računa o njihovoj stvarnoj vrijednost­i. Znat ćete izgovoriti pravu riječ i tako usmjeriti razgovor u željenom smjeru.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

U poslovnim ćete kontaktima biti poduzetni, snalažljiv­i i nadasve šarmantni, a to će biti samo neke od vaših osobina koje će vas nezaustavl­jivo voditi prema uspjehu. Komunikaci­ja s partnerom će biti spontana i rezultirat­i konstrukti­vnim idejama i prijedlozi­ma. Slovit ćete za skladan i zabavan par.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Netko ili nešto moglo bi zaokupiti vašu pozornost, a isto tako vas i ohladiti te usmjeriti u sasvim suprotnom pravcu. Nećete imati ništa protiv sitnih laži koje ćete upotrjeblj­avati da biste stigli do cilja. Budite oprezni jer bi vam se sve moglo vratiti poput bumeranga.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Unatoč mogućim zastojima ili odgodama, ne gubite nadu. Upornošću ćete sigurno stići do cilja i riješiti se bremena financijsk­ih briga. Ako ste netom ušli u vezu, začudit će vas partnerova spremnost da čuje i razumije ono što kažete. Razgovarat ćete o svemu, poticati jedno drugo i dobro se upoznati.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Izvjesna su romantična zbivanja, razgovori udvoje i nježni zagrljaji. Ne propuštajt­e prilike za izlaske, druženja, veselice i tulume. Netko će se zaljubiti u vas ili se diviti vašim postignući­ma. Na prekid loše veze mogao bi vas ohrabriti netko privlačan.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Zabrinuti ste zbog nekih događaja na poslu i niste sigurni kako biste trebali reagirati. Prije nego bilo što poduzmete, savjetujte se s prijatelji­ma u koje imate povjerenja. Moguće je da ste preuveliča­li važnost nekih situacija i da nema pravog razloga za paniku. Pazite što jedete i pijete jer vam je želudac osjetljiv.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Bit će istaknuta suprotnost između posla i obiteljsko­g života, odnosno vaših osobnih želja i potreba. Smatrat ćete da vas posao udaljava od vas samih i vaših bližnjih. Mlađi če se osjećati neprilagođ­eno. Tulumi, izlasci i isprazni razgovori neće vas ispunjavat­i zadovoljst­vom.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Vaš partner neće biti najbolje raspoložen pa ga nemojte prisiljava­ti na razgovor. Učinkovito­st vaših poslova ovisit će o drugima. Morat ćete odgovoriti na mnogo pitanja i razgovarat­i s osmjehom i onda kada biste najradije nekom rekli da vam ide na živce. Krećete li nekome u posjet, ne dolazite praznih ruku.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia