24sata

VELIKO RAP CAMP FINALE: TKO JE NOVA ZVIJEZDA?

BORBA ZA TITULU Bliži se repersko finale prvog hrvatskog hip-hop talent showa. U ‘igri’ su ostala trojica najboljih...

- Piše: MISLAV BOSANČIĆ

Od više od 400 prijava na prvi hrvatski hiphop talent show “Rap Camp”, ostala su trojica najboljih natjecatel­ja.

Luka Prgić Prga, Nikola Raspolić Prikola i Adrijan Šimunaj ASH borit će se za ugovor u vrijednost­i od sto tisuća kuna.

TULUM JE SVE BLIŽE

Na najluđi tulum, koji je na rasporedu 15. prosinca u zagrebačko­m klubu Opera, stižu i Saamo Petraa, TheSikrt, 8rasta9, xnikx2x, Svenky, Bruno Lukić, 10ficho, Doris Stanković, Marco Cuccurin te Magic Leon. Party počinje u 18 sati, a Fil Tilen i Stoka zapjevat će novu pjesmu “S.O.S.”, rap hit koji je najavio “Rap Camp”. Dugoočekiv­ani tulum bit će pod palicom Ivana Vukušića i Nike Zorjan, a gost iznenađenj­a je Reper Mili, koji je osvojio cijelu regiju hit pjesmom “Loca” i “Grmi”. Ulaznice za finalnu večer se mogu kupiti preko sustava Entrio.hr, i to po cijeni od 55 kuna. Za svega 80 kuna fanovi će dobiti čak dvije ulaznice.

- Moj stil repanja je uvijek istinit, ali prije svega

VODITELJSK­I DUO humoristič­an - otkrio je finalist Nikola.

- U repu je sve do emocije, to je isto neki način izražavanj­a, i zato je jako bitno prenijeti neki osjećaj kroz pjesmu. Ja se to uvijek trudim napraviti i, prije svega, ostati svoj - poručio je Prga.

ŽUSTRA BORBA DO FINALA

- Moj rap stil je dosta emotivan, nekad i agresivan, i baš uvijek nastojim prenijeti svoje osjećaje u svaku pjesmu - priznao je treći finalist ASH. S obzirom na to da je veliko repersko finale sve bliže, fanovi su jako nestrpljiv­i. Osim što žele doznati tko će pobijediti u showu, željni su dobre zabave i partijanja. Inače, kandidati su do sada dobivali raznorazne zadatke. Tako su jednom morali šarmirati i zadiviti svoje djevojke najkreativ­nijim tekstovima koje su, naravno, sami smislili i napisali.

 ??  ??
 ??  ?? Party će voditi Ivan Vukušić i Nika Zorjan
Party će voditi Ivan Vukušić i Nika Zorjan
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia