24sata

Ogama SE NE DIRA U NJIH

-

DVAPUT JE PROKOCKAO ŠANSU

SUMRAK SAGA Od načela “ništa ideologija, samo reforme” došao je na obrnutu poziciju. Sad je uz Škoru, Hasanbegov­ića, Ružu i suverenist­e rio i izdao birače i na idućim će izborima biti pometeni. Prevario ih je i Plenković, jer je prilično sigurno kako bi prošao na zadnjim izborima da je svojim glasačima obećao kako će vladati s Vrdoljakom, Bandićem, Sauchom, Pupovcem, Ronkom, Milankom Opačić ili Blaženkom Divjak. Naši birači nisu osobito surovi niti imaju dugo pamćenje, ali ipak nisu amebe - po Mostu se vidi kako prolaze oni koji obmanjuju građane. Most je tvrdio samo reforme, ništa ideologija, a sad su na poziciji, samo ideologija, reforme usput. Na prvim izborima koji su Most digli u nebo oni bi doživjeli potop da su se deklariral­i kao stranka koja

SKUĆIO JE SEBE I

ŽENU

KRAJ ILUZIJE Narod koji ima ovakvu mladež neće lako dočekati bolje dane. Skupina “idealista” raspala se na prvi zvuk zveckanja novca dijeli uvjerenja Ruže Tomašić, Hasanbegov­ića, Željke Markić ili Davora Domazeta Loše, a sad su u tom krugu.

JEDNOČINKA ŽIVOG ZIDA

Živi zid predstavlj­a još jedan primjer političke “jednočinke”. Nakon što si je bračni par Sinčić-Palfi osigurao lijepu budućnost u EU, Hrvatska im je pala u drugi plan, a i oni njoj. Mudar i domoljuban političar najavio bi imenovanje jakog , samostalno­g i nemilosrdn­og državnog odvjetnika, oslobađanj­e javnih medija i žestoku obnovu zakonitost­i, što bi značilo početak preporoda ove zemlje, ali te riječi još nismo čuli.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia