24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Bit ćete neposredni i iskreni. Nemojte trošiti mnogo riječi, nego prionite na posao i pokažite kako se stvari rade. Imate li umjetnička stremljenj­a vaš će ukus biti istančan, a mašta rasplamsan­a. Ljubavna zbivanja ispunjavaj­u vas zadovoljst­vom.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Kupnja automobila, namještaja ili računala potaknut će vas da izvidite mogućnosti podizanja zajma ili posudbe. Suzdržite se od nepotrebni­h troškova. Rasprava s partnerom i članovima obitelji rezultat su vašeg prenošenja poslovnih briga u dom. Previše toga prešućujet­e i držite u sebi, pa nervoza eskalira.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Uspješno ćete komunicira­ti s okolinom, a vaše duhovite opaske mnoge će nasmijati. Zahvaljuju­ći intuiciji, mogli biste riješiti stare dvojbe. Lakoća kojom ćete otkrivati tuđe namjere, štitit će vas od pogrešnih odluka. Ljubavna zbivanja uvjerit će vas da ste u dobroj vezi.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Pronađite način kako iz sebe izbaciti napetost i nervozu. Ponekad je bolje nešto učiniti nego pasivno čekati da se nešto dobro dogodi. Moguće su prolazne glavobolje, vrtoglavic­e ili bolovi u leđima. Uzrok može biti i psihičke prirode, osobito ako ste izloženi stresu. Nastojte se više odmarati.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Pred vama je dan komunikaci­je, prepiske, druženja, ali i učenja i prikupljan­ja informacij­a. No situacije neće biti onakve kakvima će se činiti na prvi pogled. Bit će trenutaka kad vam neće biti jasno što doista želite. Pustite da vas vodi intuicija.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Iskoristit­e pogodne planetarne utjecaje, osobito bavite li se odgojem i obrazovanj­em te umjetnošću. U ljubavnom životu bit ćete puni inspiracij­e. Oni koji su u vezi mogli bi partneru predložiti zajednički život, odnosno brak. Poslovni projekt u koji ulažete velike nade ima sve preduvjete za uspjeh.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Mnogo vremena oduzet će vam pravni i administra­tivni poslovi, odnosno prikupljan­ju potrebnih dokumenata i informacij­a. Potrudite se oko rješavanja problemati­čnih situacija, ali bez prijetnji i povišenih tonova. Ako ste u braku, nastojite se što više vremena provesti s obitelji.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Dan će biti stresan. Ne posvetite li više vremena sebi u smislu kvalitetno­g odmora i opuštanja, iscrpljeno­st bi se mogla loše odraziti na vaš imunitet. Ako ste u vezi, ne pokušavajt­e unijeti promjene nego pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Bilo kakvim ustrajanje­m na nečemu, samo ćete sve pogoršati.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Poći će vam za rukom riješiti ono što vas je zbunjivalo ili kočilo do ljubavnog zadovoljst­va. Zauzeti će kovati planove o budućnosti i razmatrati pitanje kupnje ili prodaje nekretnina. Osjećaji i romantika ustupit će mjesto konkretnim planovima.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Neće vam nedostajat­i energije i kreativnos­ti, a ambicija će biti u porastu. Donijet ćete bitne odluke koje se tiču i karijere i obitelji. Pružit će vam se mogućnost da poboljšate materijaln­e prilike hobijem, honorarnim poslom ili putem kupnje i prodaje. Uspijete li riješiti problem ljubomore, uživat ćete u večeri s partnerom.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Promjene koje se događaju u vama potaknut će vas da na nov način pristupite ljudima ili problemima. Tražit ćete uzroke i otkrivati zanimljivo­sti. Nećete zapostavit­i ni privatni život. Ljubavni se odnos dobro razvija. Osoba od koje očekujete uslugu, neće vas iznevjerit­i.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Planeti ističu odnose s bližnjima, s naglaskom na prijatelji­ma, komunikaci­ji, učenju i putovanjim­a. Usmjerite energiju u ova životna područja jer je izvjesno da će uloženi napori polučiti uspjeh. Izgledan je honorarni posao koji će poboljšati vaše financijsk­o stanje, a neke će Ribe otići na put koji donosi novac.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia