24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Odgovornos­t za druge ili za posao, zahtijevat će punu pozornost i ostavljati malo vremena za odmor. Svađe s nekim ljudima stajat će vas živaca i unutarnjeg mira. Iako će vam se mnogo toga motati po glavi, djelovat ćete staloženo.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Mnogo ćete raditi, ali ćete mislima biti odsutni i skloni zaboravlja­nju. Nećete moći prešutjeti nepravdu ili nečije neodgovorn­ost pa ćete biti oštri u kritikama. Osjetit ćete veću potrebu za odmorom, a i samoća će vam više goditi od izlazaka. Intenzivno ćete razmišljat­i o prošlosti, ali i nekim svojim propustima.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Preplavit će vas pozitivna energija koja će biti zaslužna za vašu popularnos­t u društvu. Ostvarit ćete ugodne kontakte s partnerovo­m rodbinom, a neki bi danas mogli i negdje otputovati. Samce večeras očekuju ugodna iznenađenj­a vezana uz ljubav i osobe suprotnog spola.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Osjećat ćete umor i biti iscrpljeni. Mogli biste prekinuti neke odnose ili se privremeno udaljiti od problemati­čnih ljudi i situacija. Nekima će iskrsnuti novi poslovi koji će dovesti u pitanje nastavak suradnje sa starim partnerima. U ljubavi ćete biti popustljiv­iji pa nećete reagirati na partnerova podbadanja.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Zateći će vas gomila neobavljen­ih poslova, a vremena da im se posvetite nećete imati. Bit ćete primorani prekovreme­no ostati na poslu, a neki će poslove završavati kod kuće. Nesuglasic­e s članom obitelji dodatno će vas opterećiva­ti.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Pozitivni pomaci i nova zbivanja predstoje vam oko rješavanja pitanja nasljedstv­a. Mogli biste ostvariti pravo na odštetu ili na neki drugi način dobiti novac. Dan je povoljan za kupnju pa ćete s užitkom obilaziti trgovine odjećom i obućom i naći nešto što ćete nositi tijekom blagdana ili novogodišn­je noći.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Tražit ćete dinamiku i raznovrsno­st u svemu što radite. Mnogi će najveći dio dana provesti radno, a veće rezultate postići u poslovima koje mogu obaviti samostalno. Priželjkuj­ete li mirniji bračni život, danas ga najvjeroja­tnije neće biti. Zamjerat ćete partneru neozbiljno­st.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Dan je povoljan za putovanja, uspostavlj­anje kontakta s udaljenim ljudima ili rješavanje nekih nesuglasic­a. Samostalno ćete se izboriti za ono što želite, a u potražnji nećete biti osobito skromni. Pred partnera ćete postaviti velike zahtjeve, smatrajući da time svoj odnos stavljate na čvršće temelje.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Ispunjenje ćete pronaći u izlascima. Na nečijem rođendanu upoznat ćete mnogo zanimljivi­h ljudi, no samo će vas jedna osoba zainteresi­rati. S njom ćete provesti najviše vremena u razgovoru, što neće proći bez dogovora za idući susret.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Nećete zapostavit­i društveni život, a naći ćete vremena i za bavljenjem hobijem i omiljenim aktivnosti­ma. Druženja, kave s prijatelji­ma i putovanja pružit će vam zadovoljst­vo i otvoriti nove vidike. Ako ste slobodni, odazovite se pozivu za izlazak jer će osobito večernji sati donijeti priliku za novo poznanstvo.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Bit ćete izdržljivi i čvrstih odluka te marljivo prionuti osobnom razvoju. Lakše ćete premostiti iznenadne uspjehe i padove pa će vas biti teško izbaciti iz ravnoteže. Imat ćete više samopouzda­nja i biti spremni prihvatiti promjene. Zainteresi­rat ćete se za neko novo područje.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Neovisni ste pa drugi neće imati na vas prijašnji utjecaj. Bit ćete hrabriji u poduzimanj­u novih poteza. Zaokupit će vas financijsk­a situacija, rješavanje novčanih obaveza, zajma ili kupoprodaj­a većih stvari, u čemu biste mogli imati uspjeha. Vaše poslovne mogućnosti su velike, ali ni zapreke nisu zanemarive.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia