24sata

Na tron je zasjela Kristina Mandarina

TOP 10 ZA 2019. Severina vas je zainteresi­rala izgledom ‘izbotoksir­anog’ lica, a na četvrtu poziciju probila se svadba Maje Šuput i Nenada Tatarinova...

- Piše: MORANA ĆOSIĆ

Burna 2019. godina je na izmaku, a mi smo se prisjetili i složili listu od deset najpopular­nijih članaka koje ste čitali na našem portalu u rubrici Show.

Naše vjerne čitatelje zanimale su razne teme, od svadbi i veselja pa do smrti, prometnih nesreća i tugovanja, ali i neprepozna­tljivih izdanja estradnih dama. Tako ste rado čitali o botoksiran­im pjevačicam­a, kao i onima s “nagužvanim izgledom. Članak koji je dospio na prvo mjesto naše liste iznenadio je svojom pozicijom. Za mnoge možda neočekivan­o, najviše pažnje javnosti privukla je, do listopada javnosti nepoznata, prodavačic­a mandarina Kristina Penava (20).

BIZARNI PAR IZ SRBIJE

Žalili ste zbog odlaska kralja narodne glazbe Šabana Šaulića, koji je u veljači poginuo u prometnoj nesreći u Njemačkoj. Pjevačica Severina Kojić (46) zainteresi­rala vas je izgledom “izbotoksir­anog”

lica, a na četvrtu poziciju zasjela je svibanjska svadba Maje Šuput (40) i Nenada Tatarinova (36) na istarskom imanju. Show “Ples sa zvijezdama” privukao vas je svojim nelogičnos­tima u postocima glasovanja publike, a na šestu poziciju smjestio se bizaran par iz Srbije. Svadba Milojka (74) i Milijane (21) šokirala vas je kao i ostatak svijeta. Čitatelje je zanimalo i kako danas izgleda glumica Lana Gojak (35), koja je utjelovila “ružnu Ninu” u seriji “Ne daj se, Nina”, a sve je potresla prerana smrt zagrebačko­ga glumca Roberta Budaka, koji je krajem siječnja preminuo u 27. godini.

‘NAGUŽVANI’ IZGLED

Pri kraju top liste smjestila se opet Maja Šuput, koja vas je ovog tjedna iznenadila “nagužvanim” izgledom na Adventu. Lista završava prometnom nesrećom Vlahe Arbulića (29), partnera Tatjane Dragović (41), koja, na svu sreću, nije imala teških posljedica.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia