24sata

GOSTI SU ŠAROLIKI. IMA TU DOKTORA, POLITIČARA, ALI I STUDENATA...

-

mjesto - dodaje Marijanov, koji također uživa u vikend-izlascima u svom lokalu, gdje sreće i svoje vršnjake. Priznaje da oko odabira glazbe dosta “balansira”. - Vukovar je podijeljen­i grad u mnogočemu, ali prava je istina da i jedni i drugi slušaju narodnjake; nema dobre zabave bez narodnjaka. Iako to nije glazba koju ja slušam ili volim, dopustio sam da i ona bude dio ponude jer bez nje naprosto nema dobrog noćnog provoda. Pokušao sam u Richu gurati neki house i to, ali je pored mene bio kafić koji je imao samo narodnjake i svi su išli tamo. To je danas tako. Uvijek, naravno, ima dušobrižni­ka koji će pametovati o tome, ali, da budemo na čisto, u ugostitelj­stvu je danas sve matematika. Ja imam deset zaposlenik­a ovdje, kojima svakog 10. u mjesecu moram dati plaću i to je kraj priče - dodaje.

MOŽE SVE, ALI ĐURĐEVDAN NE!

- Jedina zabrana koju sam postavio što se tiče glazbe je to da nikad ne puštamo ‘Đurđevdan’. To uvijek izazove provokacij­u - kaže gazda Madrea dodajući kako su uveli i pravilo da cajke ne puštaju do 1 ili 1.30 sati, jer do toga vremena oni osjetljivi na takvu glazbu uglavnom odu kući, a ostaju oni kojima takva glazba ne smeta.

- Ovo sam otvorio za svoj gušt, ne zato što mi je neophodno. Zato sam išao da to bude uređeno vrhunski, da nudi kvalitetu, od ekskluzivn­e ponude pića, čaša u koje se ono toči, izgleda konobara, koji svi imaju istu uniformu, do dobre rasvjete, kvalitetne glazbe, urednosti, pa i sigurnosti. Sve ima svoju priču, svoju posebnost. Konobari su

‘PRATIMO SVE, TU SU 22 KAMERE’

- Kad sam ja bio klinac, u Vukovaru nije bilo puno mjesta za izlazak. Bila je diskoteka Madison u Dalju, koja i danas radi, ali nije ni na tragu starog sjaja; u njoj je strogo bila disko glazba jer je gazda svaki mjesec išao u London po ploče; bio je Borsalino u Boboti, gdje su se uvijek išli narodnjaci, Dallas na Trpinjskoj cesti, koji je bio dobar ali mali. Ostali su bile kafane u kojima je bilo žive glazbe ili se znalo gdje se što pušta. U samom Vukovaru nije bilo ništa zanimljivo - prisjeća se Marijanov, koji je Madre otvorio u rujnu i od tada u njemu niti jednog vikenda nije imao nikakav problem ni incident iako u njemu, u noćnom životu, bude i više od 300 ljudi.

- Ni čaše se ne razbijaju. Nema incidenata, tučnjava. Imam zaštitare, doduše, a dodatni psihološki moment je i policija, koja bude u blizini. Za sada nisam imao ni šaranja sprejem po pročelju, koja su specifična u Vukovaru, razna znakovlja osvanu ujutro po gradu. Možda stoga što na klubu imam postavljen­e 22 kamere i vidimo apsolutno svako kretanje vani. Budući da mi dolaze ljudi iz cijele okolice, gostima je bitno da se osjećaju sigurno i ugodno - ističe Marijanov dodajući kako je Madre postao omiljeno mjesto izlaska velikog broja žena, koje se uvijek odlično zabave.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia