24sata

Igor Kojić Severinina sina vodio u manastir Hilandar

POPOVIĆ IZNENAĐEN NIJE MU JASNO ZAŠTO SU ZIMI PUTOVALI JER SE TAMO ČESTO SPAVA NA DASKAMA NASTIR. PREMA STROGIM PRAVILIMA, ŽENAMA NIJE DOPUŠTEN DOLAZAK U SVETU GORU

- Piše: ANA LUKIČEK

Pjevačica nije mogla s njima na grčku Svetu goru zato što je ženama pristup zabranjen; Milan Popović: Nemam komentar

Nakon što su se srpski mediji raspisali o posjetu Severinina supruga Igora Kojića (32) Svetoj gori u Grčkoj, doznajemo kako je Igor zbog toga kontaktira­o Milana Popovića (54).

Mediji u Srbiji objavili su kako je sin Severine Kojić (47) s očuhom otišao u manastir Hilandar u Grčkoj. Na planini Atos, odnosno poluotoku površine 335 četvornih kilometara, sjedište je 20 pravoslavn­ih manastira koji čine autonomnu državu pod grčkim suverenite­tom. Živjeti na Svetoj gori dopušteno je samo monasima, a trenutačno na njoj živi oko 2000 monaha. Dok su Igor i dječak bili u manastiru, Severina je navodno boravila u hotelu u okolici. Naime, Sveta gora je zatvorena za žene dulje od tisuću godina pa se obali ne smiju približiti na manje od 500 metara, piše u strogim pravilima.

Kako doznaje 24sata, Severina je oca djeteta prije obiteljsko­g putovanja obavijesti­la o odlasku u inozemstvo, odnosno u Grčku. Kojić je naknadno Milanu objašnjava­o zašto je Severinina i Popovićeva sina vodio u manastir. Srpskim medijima je Milan Popović rekao kako je šokiran i iznenađen odlaskom na Svetu goru.

- Činjenica je da sam bio šokiran kad sam saznao, i još sam - rekao je Popović za Kurir. Začudio se što su otišli u ovom periodu jer se zna dogoditi da se zimi u manastiru spava na daskama pa se izbjegava voditi djecu na to mjesto. Milana Popovića smo upitali za komentar, ali nije bio previše rječit.

- Molim vas da ne tražite od mene da komentiram bilo koju temu koja se tiče našeg sina - napisao nam je Milan Popović.

 ??  ??
 ??  ?? Fotografij­a Sevkina sina (lijevo) podsjeća na onu koju je objavio Igor prije dvije godine
Fotografij­a Sevkina sina (lijevo) podsjeća na onu koju je objavio Igor prije dvije godine
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia