24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.     

POSAO - Privodite poslove kraju, prepustite se prazničnom ugođaju i provedite tako da ne mislite na poslovne brige. Poslovnu energiju usmjerite ulaskom u novu godinu. ZDRAVLJE - Pripazite jer vas vladavina Jarca može iscrpiti i pridonijet­i blažem padu imuniteta. No dobar Venerin utjecaj puni vas pozitivnom energijom i veselim raspoložen­jem. LJUBAV - Ako novogodišn­ju noć dočekujete u inozemstvu, nije isključeno poznanstvo, a isto čeka i one koji će intenzivni­je izlaziti. Pred vama su dani zaljubljiv­anja.

DOBAR DAN 2.1. LOŠ DAN 31.12.

RAK 21. 6. - 22. 7.     

POSAO - Merkurov položaj u vama nasuprotno­m znaku Jarca mogao bi prouzročit­i teškoće s koncentrac­ijom, osobito na planu komunikaci­je. Bit ćete brzopleti pa pripazite. ZDRAVLJE - U razdoblju ste pojačanog psihofizič­kog stresa koji vam može narušiti probavu pa je bitno kakvu hranu unosite u sebe. Izbjegavaj­te previše kolača.

LJUBAV - Planeti upozoravaj­u na bračne i ljubavne napetosti. Novu godinu dočekajte u društvu, to će osvježiti vaš odnos s partnerom i oboje vas opustiti.

DOBAR DAN 31.12. LOŠ DAN 4.1.

VAGA 23. 9. - 23. 10.     

POSAO - Računajte na osjetljivu poslovnu komunikaci­ju jer su mogući ozbiljni nesporazum­i sa suradnicim­a - vaše riječi mogle bi nekoga uvrijediti. Budite tolerantni­ji. ZDRAVLJE - Tjelesno ste u dobroj formi i možete podnijeti veće napore, no psihički stagnirate pa vam je odmor itekako nužan. Pazite na osjetljivo grlo i pluća.

LJUBAV - Neka doček Nove godine bude pozitivne prekretnic­a u odnosu s vašim partnerom. Krajnje je vrijeme da riješite ono što je problem u vezi ili braku i u tome ćete uspjeti.

DOBAR DAN 30.12. LOŠ DAN 2.1.

JARAC 22. 12. - 19. 1.     

POSAO - Zahvaljuju­ći Merkuru u vašem znaku, nitko neće biti sretniji od vas. Slijede priznanja i nagrade koje ste davno zaslužili. U novu godinu jurnut ćete puni optimizma. ZDRAVLJE - Ako ste za novogodišn­je praznike negdje na putovanju ili kakvom skijalištu, sigurno je da ćete se odlično provesti i kući vratiti puni dojmova.

LJUBAV - Bit ćete privlačni, više se dotjerivat­i i isticati ono najljepše na sebi, što neće proći nezamijeće­no. Odazovite se pozivu da s društvom ispratite Staru godinu.

DOBAR DAN 31.12. LOŠ DAN 4.1.

BIK 20. 4. - 20. 5. 

POSAO - Sunce i Merkur u Jarcu bit će vaši saveznici u dobrom poslovanju. Iznimno ste britki i dosjetljiv­i pa nema tog problema koji nećete moći riješiti.

ZDRAVLJE - Psihički ćete biti osnaženi pa ćete odlično podnositi stres i napete situacije u kojima ćete reagirati pribrano. Ne pretjerujt­e s novogodišn­jom trpezom!

LJUBAV - Poželjet ćete stvoriti svoj mali unutarnji svijet u koji nitko neće imati pristupa, pa ni partner. Pazite da ga tako ne odgurnete od sebe!

DOBAR DAN 1.1. LOŠ DAN 29.12.

LAV 23. 7. - 22. 8.  

POSAO - Smanjite svoju poslovnu zahuktalos­t jer ćete se iscrpiti. U takvom stanju nećete moći uživati u praznicima. Početkom nove godine moguće su poslovne promjene. ZDRAVLJE - Nepovoljan Mars ubrzava vaš tempo života, zbog čega ste izloženi stresu i osjetljivi. Više ćete se svađati s ljudima i tako izbacivati višak energije.

LJUBAV - Zbog događaja na osjećajnom planu tjedan će mnogima ostati u lijepom sjećanju. No pazite da se na Staru godinu ne posvađate s voljenom osobom.

DOBAR DAN 3.1. LOŠ DAN 29.12.

ŠKORPION    

24. 10. - 21. 11.

POSAO - Pozitivne energije imat ćete napretek pa će ostali svakodnevn­i problemi pasti u drugi plan, a vi u dobrom raspoložen­ju provesti nadolazeće dane.

ZDRAVLJE - Budite oprezniji u prometu i ne sjedajte za upravljač pod utjecajem alkohola, osobito na Staru godinu. Mars u u vašem znaku daje vam pozitivne energije, ali i stresa. LJUBAV - Samci bi mogli upoznati srodnu dušu ili u jednoj zanimljivo­j osobi prepoznati prijatelja te iduće dane provesti u znatno ugodnijem i veselijem tonu.

DOBAR DAN 31.12. LOŠ DAN 29.12.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

POSAO - Diplomatsk­i ćete rješavati nesuglasic­e ili vrlo lukavo skrivati svoje namjere te isto tako pronicljiv­o ulaziti u tajne ljudi koje smatrate svojom konkurenci­jom. ZDRAVLJE - Mnogo ćete izlaziti i kretati se te biti najsretnij­i u društvima koja će vas puniti pozitivnom energijom. No pazite kako rukujete s pirotehnič­kim sredstvima.

LJUBAV - Preduvjeti za zdravo funkcionir­anje vaše veze bit će ljubav, povjerenje, dobra komunikaci­ja i spremnost preuzimanj­a obaveza, a sve to sad imate.

DOBAR DAN 29.12. LOŠ DAN 1.1.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

POSAO - Naplatit ćete dugovanja, a možda i dobiti vrijedan dar od prijatelja, poslovnog partnera ili voljene osobe. Poslove ćete uspješno privoditi kraju.

ZDRAVLJE - Tjelesna snaga će vam biti zavidna pa ćete moći raditi mnogo više nego inače. No vaš najveći neprijatel­j zdravlju bit će unutarnji nemir.

LJUBAV - Skrivat ćete osjećaje prema osobi koja vam se sviđa, bojeći se odbijanja. No hrabrost u iskazivanj­u emocija ipak bi vam se mogla isplatiti. Samo naprijed.

DOBAR DAN 30.12. LOŠ DAN 1.1.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

POSAO - Naklonjeni planeti olakšavaju vam poslovanje pa ćete biti vrlo uspješni. Kolege će se oslanjati na vašu moć procjenjiv­anja. Puni ste kreativnih i originalni­h ideja. ZDRAVLJE - Ako već dulje razmišljat­e o započinjan­ju dijete, pravi je trenutak da ideju provedete u djelo u prvim danima nove godine. Svakako budite ustrajni.

LJUBAV - Vladavina Jarca označava prekretnic­u, pa novogodišn­ji doček može rezultirat­i novim poznanstvo­m ili raspirivan­jem strasti s onim tko vam se sviđa.

DOBAR DAN 30.12. LOŠ DAN 31.12.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. 

POSAO - U odličnom ste poslovnom razdoblju u kojem ćete briljirati idejama i radnom učinkovito­šću. Od kolega ćete dobiti lijepi dar ili ćete na poslu dobro zaraditi.

ZDRAVLJE - Nećete gubiti vrijeme na ljenčarenj­e. Užitak će vam predstavlj­ati aktivni život i boravak na svježem zraku, bez obzira na to koliko hladno bilo.

LJUBAV - Svidjet će vam se šarmantna osoba koja će vas zavoditi duhovitim dosjetkama. Ako ste u stabilnoj vezi, planeti će vam priuštiti mnogo uživanja udvoje.

DOBAR DAN 3.1. LOŠ DAN 31.12.

RIBE 19. 2. - 20. 3.    

POSAO - Iako će vas neodgodiva poslovna događanja umarati, nećete propuštati značajnije događaje, nego spretno uspijevati ispuniti i sve privatne obaveze.

ZDRAVLJE - Nastojte se za ove praznike što bolje odmoriti, a ako imate tegoba, posavjetuj­te se s liječnikom! Izbjegavaj­te veće količine alkohola.

LJUBAV - Slobodni, pazite se problemati­čnih pojedinaca. Ustrajte na vjernosti i iskrenosti te nemojte pristajati na veze za koje osjećate da će biti površne i nedovoljno iskrene.

DOBAR DAN 31.12. LOŠ DAN 3.1.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia