24sata

Fanovi Nives Celzijus: ‘Ženo, ti mene stvarno hoćeš skuhati?’

SLAVNI ĆE OBJAVITI SAMO FOTOGRAFIJ­E NA KOJIMA SU ‘DOBRO’ IS

-

Dok je za božićne blagdane morala kuhati dva ručka, jer joj je sin Leone odnedavno vegetarija­nac, nekoliko dana prije Nove godine od pisanja knjige odlučila se malo odmoriti snimajući selfieje na krevetu. Jedan takav objavila je na društvenoj mreži. Većina je bila oduševljen­a njezinom raskošnom ljepotom, poneki su joj udijelili koji ljubavni stih, a neki baš i nisu bili sretni.

- Svi znamo što su slike. I što reality... - napisala joj je ispod fotografij­e pratitelji­ca, a drugi dodao: “Ženo, ti mene stvarno hoćeš skuhati”. (jb)

KARDASHIAN­KA

Nije lako iz dana u dan pratitelji­ma na društvenim mrežama pružati atraktivan sadržaj. Treba napraviti šminku, frizuru, odabrati

styling, namještati se...

To oduzima puno vremena. Da objave fotografij­u onako kako je u stvarnosti, možda to ne bi bilo tako. Ali s obzirom na to da se moraju “urediti”, zna proći puno vremena dok je mogu objaviti. Posebno im je drag Photoshop, a ako njime ne znaju dobro rukovati, fanovi im se narugaju. Stilist Marko Grubnić (37) “uredio” je fotografij­u s djevojačke zabave Maje Šuput (40), ali je zaboravio da su u limuzini u kojoj je zrcalo na krovu, na kojemu je prikazano kako stvarno izgledaju. Nikolina Pišek (43) pretjerala je pozirajući

MARKO GRUBNIĆ

SORAJA VUČELIĆ za kampanju pa su joj rekli da se fotošopira­la. Struk Mije Kovačić (37) bio je drugačiji na TV-u i Instagramu. Ali da ne bi bilo da se “uljepšavaj­u” samo naši, pogriješil­a je i Kim Kardashian (39), koja je objavila fotografij­u na kojoj je na nozi imala šest prstiju.

NIKOLINA PIŠEK

 ??  ?? Starleti su se fanovi narugali jer je izdužila vrat
Pratitelji su je napali jer se previše fotošopira­la
Starleti su se fanovi narugali jer je izdužila vrat Pratitelji su je napali jer se previše fotošopira­la
 ??  ?? Kim se pohvalila parfemom, a imala je prst viška
Stilist je zaboravio ‘urediti’ fotku u zrcalu
Kim se pohvalila parfemom, a imala je prst viška Stilist je zaboravio ‘urediti’ fotku u zrcalu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia