24sata

Hrvatska tek sedmi favorit za zlato na Euru

POKUŠAJTE, ISPLATI SE Kladionice su bezobrazno postavile tečaj 15 na naše! Niži je čak i na Nijemce

- Piše: ANTE BUŠKULIĆ

DOMAGOJ DUVNJAK Zlatko Horvat im je utrpao osam, Željko Musa šest, a Španjolci zapravo nisu imali velike šanse. Hrvatska je, ima tome manje od godine dana, na SP-u pobijedila Španjolsku 23-19.

Danas, 12 dana prije početka Europskog prvenstva, Španjolska je veći favorit nego Hrvatska. I ne samo Španjolci, jer kladioniča­ri su nudeći tečajeve za zlato ispred naših stavili i Nijemce. Pa je Červarova družina tek sedmi favorit za zlato, a koeficijen­t se kreće od 11 do 15. Na Dansku je između 3.15 i 3.50, na Francusku od 4 do 4.75, Švedsku od 5.50 do 7.50, Španjolsku od 5.50 do 8, Njemačku bez važnog igrača Wiedea od 6.75 do 8.50, a Norvešku, koja je ostala bez ozlijeđeni­h Myrhola i Tonnesena, od 8 do 10. Hrvatska ima dobar ždrijeb jer nakon tri autsajdera u najlakšoj skupini (Crna Gora, Bjelorusij­a i Srbija) izbjegava u drugom krugu Dance i Francuze te ide na Španjolce i Nijemce, koji našima više odgovaraju. Ali neka, Červar baš voli kad ga podcjenjuj­u... Najveći favorit za MVP-ja Eura je Danac Hansen (3.24), a slijede Norvežanin Sagosen (4.5), Španjolac Aleks Dušebajev (7), Nikola Karabatić i Schmidt (8), pa Luka Cindrić (10), Remili (11), Genscheime­r (12), pa Duvnjak i Mem (13). Danac Landin i Nijemac Wolff favoriti su za najboljega golmana Eura (3.50), na Marina Šegu je tečaj 17, a za najboljeg strijelca opet vodi Hansen (3.6), ispred Genscheime­ra (4.5), Kire Lazarova (10), dok je na Cindrića 16.

 ??  ?? Više nije vodeći hrvatski igrač u ponudi kladionica, Cindrić je ispred
Matej Hrstić u petak se pohvalio šljivom nakon treninga
Više nije vodeći hrvatski igrač u ponudi kladionica, Cindrić je ispred Matej Hrstić u petak se pohvalio šljivom nakon treninga
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia