24sata

No nije sve bilo crno i tužno.

-

Kao i svake godine, bilo je tu dosta smijeha, gluposti i bizarnosti.

Upoznali smo tako gospodičnu Kristinu Mandarinu. Jedan vrijedni radnik 24sata, koji je inače urednik sporta, ali želio bi ostati anoniman, na putu do posla vidio je neku bujnu damu kako uz cestu prodaje mandarine.

- E, ima tamo, na izlazu iz grada neka ful zgodna cura na štandu s mandarinam­a pa odite pogledati - rekao nam je anonimni gospodin s Jaruna, a mi smo, iako je kod njega standard zgodnosti ispodprosj­ečan, otišli provjeriti što se tamo događa. I pogodili. Ali trebalo se probiti do gospodične iza štanda, jer red je bio poveći. Sutra je u novinama izašao članak i sve drugo u državi palo je u drugi plan.

pogledajte kako su oble i fine - mamila je Mandarina kupce. A onda je otišla u prijevreme­nu mirovinu i danas pokušava ući u magični svijet influencer­a. Bila je to i godina nebrojeno puno realityja. Koji god program da okreneš, u koji god sat, netko traži ljubav, kuha nešto, kuha nešto i traži ljubav, kuha nešto i traži ljubav i sve se to događa na selu, razumjeli ste, još hrpu varijacija na tu temu.

Nekim ljubavima u godini je došao kraj, dok su se neke nove ljubavi budile, a dio njih je i brzo nestajao. Naša najpoznati­ja svatovska pjevačica, Maja Šuput, napokon je otišla na svadbu na kojoj nije trebala pjevati i nastupati. Ovog se ljeta udala za Nenada Tatarinova, a raskošnu bijelu vjenčanicu dizajnirao je njezin najbolji prijatelj Modni Mačak. I dok nam se Majica veselila, tugovala je Iva Todorić. Njezinu braku s Hrvojem Balentom nakon 18 godina došao je kraj, a siroto srculence utjehu je odlučilo potražiti na krstarenju kod svoje frendice, duhovne vođe, gurua, prodavatel­jice misli i magle, Ane Bučević.

- Uzmite ih ruke,

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia