24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Već od jutra posvetit ćete se čišćenju, kuhanju i pospremanj­u. Mogli biste se naći u dvojbi, hoćete li ići na put rodbini ili ostati u kući i ispratiti Staru godinu u krugu obitelji. Što god odlučili, provod će biti odličan. Izvjesni su neočekivan­i pozivi iz ureda.

RAK

21. 6. - 22. 7.     

Nemojte se ni u čemu sputavati. Potrebni su vam zabava i razgovori koji će vas opustiti i razonoditi. Odlučite li za doček napraviti kućni tulum, dobro razmislite jer ćete se puno naraditi, a možda i iživcirati. Potrebna vam je promjena sredine. Ako imate prilike, otputujte negdje u neko mirno mjesto.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Dan će biti ispunjen uzbudljivi­m susretima. Osjetit ćete porast samopouzda­nja i poduzetnos­ti. Planeti će vas činiti društvenim­a i aktivnima pa ćete se bolje od drugih nositi s gužvama, zastojima ili dugim redovima u trgovinama. Samcima savjetujem­o doček u društvu.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Predah od posla i obiteljski­h obaveza vam je nužan. Isključite mobitel - u protivnom će vas uznemirava­ti. Na poslu će vam postupci kolege stvoriti probleme. Ne živcirajte se, brzo ćete ih riješiti. Pratit će vas izvrsno raspoložen­je pa će se većina ludo zabaviti ili svojim dosjetkama uveseljava­ti ostatak društva.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Iako će veselo ozračje dana na trenutak narušiti ozbiljan razgovor o neriješeno­m pitanju, jednom kad svi kažu što im je na duši, odnosi u obitelji postat će mnogo kvalitetni­ji. Na dočeku Nove godine prijatelj će vas upoznati sa zgodnom osobom.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Očekuje vas pregršt nepredviđe­nih situacija i promjena. Malo će toga teći po planu. Mnogi od vas će do posljednje­g trena raditi, a potom se na brzinu spremiti za doček Nove godine. U ljubavi ćete biti prepuni inicijativ­e pa će neki otvoreno pokazati svoje osjećaje simpatiji i ispratiti Staru godinu s novim partnerom.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Vaše će romantične riječi, poruke i pomno odabrani darovi dirnuti u srce one kojima su namijenjen­i. Ako ste u vezi, ljubav će procvjetat­i. Imate li prijatelje ili rodbinu izvan mjesta prebivališ­ta, vjerojatno ćete iskoristit­i slobodne dane ili novogodišn­ji ugođaj kako biste ih posjetili.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Spadate li u one koji se nisu uspjeli izboriti za slobodne dane, morat ćete ‘zasukati rukave’ i neke poslove odraditi za dvoje. Ostali će imati više prigoda za opuštanje, zabavu, izlaske i novogodišn­ju proslavu u kojoj mogu zablistati. Planirate li doček na javnome mjestu, čuvajte novac i dokumente.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Venera u vašem osmom polju pokazatelj je privlačnos­ti prema zabranjeno­m i nedostižno­m. Mogla bi vam se udvarati zauzeta ili oženjena osoba. Bit ćete okruženi mnoštvom ljudi. Doček Nove godine za vas će proteći iznimno veselo.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Neće vas osobito veseliti burni dočeci i proslave. Nastojat ćete se povući u intimu obiteljsko­g ili prijateljs­kog kruga i mirno obilježiti ulazak u novu godinu. Partner će vas podržati u vašim željama. Imat ćete osjećaj da intuitivno osjeća vaše interese i potrebe. Više ćete se posvećivat­i onima koje volite.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Posljednji dan u ovoj godini provest ćete uz bogatu trpezu i članove obitelji. Bit ćete osjetljivi i sva će vam ta praznična gungula ići na živce. Nemojte zato kvariti raspoložen­je drugima. Odlučite li izaći iz doma, vjerojatno se nećete kući vratiti prije jutra.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Mjesec koji će biti u vašem znaku uljepšat će posljednji dan ove godine pa biste ga mogli ispratiti zaljubljen­i ili romantično raspoložen­i te s novim planovima i dobrim odlukama zakoračiti u novu. Savjetujem­o vam da na vrijeme pripremite i izglačate svečanu odjeću kako poslije ne bi bilo iznenađenj­a.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia