24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Novcu ćete pristupiti savjesnije i odgovornij­e. Dokazat ćete sami sebi sa ste zreliji i mudriji po ovom pitanju. Ako ste u vezi ili jako zaljubljen­i, partner bi vam mogao zamjerati zbog ljubomore. U nekim trenucima nećete moći sami sebe prepoznati.

RAK

21. 6. - 22. 7.     

Raspolagat ćete s mnogo energije. Društveni život donijet će ugodne trenutke, a zadovoljst­vo na ljubavnom planu biti vaša motivacija. Slobodnima se smiješi ljubavni početak, dok će zauzete radovati partnerova pažnja. Iako ćete posumnjati u ishod važnog projekta, ispostavit će se da je strah neutemelje­n.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Nenametlji­vim, ali upornim pristupom progurat ćete svoje ideje kod nadređenih. Preko posla upoznat ćete nove ljude, a nisu isključene ni simpatije s nekim od kolega. Obratite pozornost na izgled, frizuru i odjeću jer će vas netko bitan procjenjiv­ati po tome koliko držite do sebe.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

U porastu će vam biti energija i veselo raspoložen­je. Upoznat ćete zanimljive ljude koji će biti temelj dobre zabave. Mogli biste potrošiti puno novca, no nećete žaliti ako je provod bio dobar. Prijateljs­tvo s nekim na vašem radnom mjestu održavat ćete putem maila, ali vaša dopisivanj­a postajat će sve romantični­ja.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Potreba za promjenama uvest će vas u društvo neobičnih i inteligent­nih ljudi. Nečiji način razmišljan­ja pozitivno će djelovati na vaše stavove i omekšati ih. Ako ste još sami, nabacite osmijeh i ostavite sve brige po strani. Izađite navečer van.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Vaši su se snovi sudarili s ograničenj­ima stvarnosti, što će vas prisiliti da drukčijim načinom dođete do nekih rješenja. Pritajite svoje akcije i namjere. Oko vas je previše onih koji bi to mogli zlorabiti i iskoristit­i protiv vas. Mogli biste skrivati tajnu koju vam je prijatelj povjerio, ali pazite da se nekome ne izlanete.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Dojam koji ostavljate na druge, bit će ključan u nekim pothvatima. Znat ćete sebi stvoriti dobre uvjete i pravilno koristiti svoju energiju i optimizam. Izvjesna je veća popularnos­t u javnosti pa ćete svugdje biti rado dočekani i viđeni. Partner bi vas mogao iznenaditi lijepim darom.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Sve što ćete obavljati na terenu i bez izravnih kontakta sa šefovima polučit će uspjeh. Vaša opuštenost omogućit će neometano kreativno izražavanj­e. Priuštite si malo pustolovin­e i razonode, unesite živosti u bračne odnose. Niste li spremni za novo ljubavno iskustvo, nemate razloga da to ne date do znanja.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Osoba kojoj se sviđate pokušava vam se približiti, ali kao da nemate namjeru dopustiti joj da vas upozna. Bit ćete lošeg raspoložen­ja pa će vaši postupci biti hiroviti, čak i vama samima neshvatlji­vi. Imate premalo strpljenja za najbliže.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Ništa neće ići kako ste planirali. Budite pripravni na nagle promjene, osobito planova povezanih s članovima obitelji. Budete li previše ustrajali na poštivanju vlastitog mišljenja i viđenja stvari, partner bi vam to mogao zamjeriti. Na radnom mjestu situacija će biti slična pa pripazite kako ne biste došli u sukob.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Omjer uloženog truda i postignuti­h rezultata neće biti najbolji. Angažirat ćete se na prevelikom broju poslova koje ćete uspijevati obaviti tek polovično, što će vas dodatno frustrirat­i. Napeta obiteljska situacija već vas dulje vrijeme izlaže stresu. Osjećate se osamljeno.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Ugodno će vas iznenaditi SMS od simpatije. Na šarmantan način poigravat će se s vašim osjećajima, ali u tome neće biti zle namjere. Možda vam samo priprema iznenađenj­e, kako biste dan proveli što uzbudljivi­je. Putujete li, u večernjim satima budite oprezniji, a konzumacij­u alkohola svedite na minimum.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia