24sata

Hajrović za STRAH OD KORONA VIRUSA kućnoj kar

I GAVRANOVIĆ UGROŽEN? Leyla Hajrović bila je u Milanu, no ni ona ni Izet nemaju simptome

- Pišu: H. TIRONI, Z. BARIŠIĆ

Supruga jednog od igrača prve momčadi Dinama je tijekom vikenda boravila u Milanu na modnoj reviji Philip Plein, a odmah nakon povratka samoinicij­ativno se javila u bolnicu Fran Mihaljević na daljnje pretrage.

Bilo je samo pitanje dana kada će korona virus prijeći u Hrvatsku, a prvi zaraženi je mladić koji je bio u Milanu na utakmici Lige prvaka između Atalante i Valencije. U Italiji je već preko 280 zaraženih, najviše su pogođene regije Lombardija i Veneto, a sada se pojavilo i u Hrvatskoj. Tamo je boravila Leyla, supruga Izeta Hajrovića.

GAVRO SE DRUŽIO S NJIMA

- Bila sam tijekom vikenda jednu noć u Milanu, a nakon što sam se vratila u Zagreb samoinicij­ativno sam otišla u kliniku. Obavještav­am vas da se osjećam odlično i da nemam nikakve simptome zbog kojih bih trebala na daljnje liječenje - napisala je Leyla na Instagramu.

U karanteni je i Mario Gavranović. Naime, Dinamovci su imali slobodan ponedjelja­k, a napadač se družio s Leylom i Izetom. O svemu se oglasio i Dinamo na službenim stranicama.

DINAMO PROTIV PUTOVANJA

Priopćenje prenosimo u cijelosti: “Nastavno na upite od strane medija donosimo priopćenje. Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivn­o je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronaviru­som, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiolo­ga. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavan­ja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom. Pravovreme­no ćemo obavijesti­ti javnost o daljnjim događanjim­a.”

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia