24sata

Napao ga sin,

VJERNA SUPRUGA Suzana Žunić Milačić, bivša supruga Igora Štimca, kaže da se ne osuđuje njezina obitelj. Policija je prijavila Luku Štimca

- Piše: MATEO IVIĆ

Luku Štimca, sina bivšeg nogometaša Igora Štimca, policija je u petak prijavila prekršajno za obiteljsko nasilje te remećenje javnog reda i mira.

Naime, on je došao ispred stana u kojem Igor živi na Žnjanu. Bio je pijan. Prvo je vikao na oca ispred zgrade i na stubištu zgrade na rubnom dijelu grada. Kad je situacija eskalirala, počeo je fizički nasrtati na njega i udarati ga rukama, piše Slobodna. Nasrnuo je i na sestru koja mu je pokušala pomoći. Nakon što su zatvorili vrata stana, pokušao je preskočiti preko balkona i tako je slomio nogu. Njegova majka, Suzana Žunić Milačić, nekadašnja Miss Jugoslavij­e, koja je s bivšim nogometaše­m bila u braku 19 godina, osvrnula se na svojem profilu na Facebooku na jučerašnje napise medija. Rekla je kako je bivši muž Igor najbolji i najstrplji­viji otac na svijetu. - Možda griješim, možda ne, ali imam potrebu podijeliti neke lipe slike naše prošlosti, a i sadašnjost­i. Kako da krenem?

EMOTIVNA PORUKA

Mi smo šarena i šašava obitelj, malo smo se proširili s Dadom i Lanom, također i s malim Ivanom i Nikom. Mogu vam reći, prošli smo puno toga, od razvoda do dječjih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacijeljen­ih rana, kod nekoga više, kod nekoga manje, ali smo ostali obitelj. Nemojte ljudi suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange. Moja djeca imaju najboljeg i najstrplji­vijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi. On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijeva­nja za njihove želje i probleme - napisala je, između ostalog, Suzana. U braku je s bivšim košarkašem i trenerom Damirom Milačićem.

- Stvari se dese, ne znaš ni kako se dese, nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije,

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia