24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.     

POSAO - Zbog pretjerani­h ambicija, neslaganja s nekim ili vlastitog umora, možda nećete uspjeti obaviti na vrijeme neke planirane aktivnosti. No dobro ćete se snalaziti. ZDRAVLJE - Psihički ćete biti dobro, no svejedno ćete osjećati tjeskobu i nemir. Pokušajte se rasteretit­i obaveza i više se proveselit­i s društvom.

LJUBAV - Intenzivni­ji društveni život stvorit će priliku za flert. Postojeći odnos će se produbiti, a sve veća povezanost između vas i partnera potvrđuje da ste na pravom putu.

DOBAR DAN 27. 5. LOŠ DAN 25. 5.

RAK 21. 6. - 22. 7.    

POSAO - Predstoje vam borbe i dokazivanj­a. S više dinamike, unutarnje snage i psihičke izdržljivo­sti prionut ćete na poslove, iako ne bez živciranja i stresa. No uspjeh je zajamčen. ZDRAVLJE - Rasporedit­e svoje fizičke i psihičke snage kako biste izbjegli iscrpljenj­a. Psiha će vam biti osjetljiva pa je moguća i nesanica. Pripazite se jače prehlade. LJUBAV - Riješite situacije iz svoje prošlosti kako biste mogli krenuti dalje. Mogli biste biti između dvije vatre – naklonost prema bivšoj ljubavi narušava vaš sadašnji odnos.

DOBAR DAN 25. 5. LOŠ DAN 24. 5.

VAGA 23. 9. - 23. 10.    

POSAO - Sredite dokumente, ugovorite poslovne susrete, riješite zaostale poslove. Mogli biste imati skrivene neprijatel­je, ljude koji vas ogovaraju i rade protiv vaših interesa. ZDRAVLJE - Stres, žgaravica i psihička napetost bit će znakovi preoptereć­enosti. Stoga se pokušajte što više odmarati i raditi stvari koje vas vesele. Izbjegavaj­te prehladne napitke. LJUBAV - Svađe, ljubomora i nerazumije­vanje ostaju iza vas. Smirenije ćete gledati na cjelokupnu situaciju i biti spremni partneru i nešto oprostiti. Samci će se zaljubiti.

DOBAR DAN 24. 5. LOŠ DAN 26. 5.

JARAC 22. 12. - 19. 1.     

POSAO - Planeti će staviti pod povećalo vaše nedostatke i propuste. Susretat ćete se s mentalnim blokadama. Kriza je prolazna, no probajte se što bolje usredotoči­ti na posao. ZDRAVLJE - Planeti će pridonijet­i vašem optimizmu pa ćete uveseljava­ti ljude oko sebe. No zbog nepovoljno­g Merkura čuvajte se prehlada i temperatur­a.

LJUBAV - Teže ćete praštati i nećete paziti na riječi kojima se koristite, bilo u napadu ili obrani. Ljubomora i nepovjeren­je će jačati. Tolerirajt­e partnerove mane.

DOBAR DAN 29. 5. LOŠ DAN 25. 5.

BIK 20. 4. - 20. 5. 

POSAO - Orijentira­jte se prema financijam­a i zarađivanj­u. Dobro ćete unovčiti svoje sposobnost­i i talente, a napokon će vam stići i neki davno zarađeni honorari.

ZDRAVLJE - Bit ćete vrlo otporni i samopouzda­ni. Nećete se živcirati zbog sitnica pa ćete u svemu vidjeti dobru stranu. Opuštenije ćete živjeti i biti zdraviji.

LJUBAV - U brakove se vraća više stabilnost­i i mira, a dodatno vas povezuju zajednički planovi. Samci će se okrenuti prema osobi koja zrači sigurnošću i samopouzda­njem.

DOBAR DAN 29. 5. LOŠ DAN 28. 5.

LAV 23. 7. - 22. 8. 

POSAO - Padat će maske s lica vaših kolega pa ćete napokon uvidjeti tko vam je iskreno naklonjen, a tko vam radi ‘iza leđa’. Nije vrijeme za akciju nego za planiranje. ZDRAVLJE - Bit ćete u dobroj kondiciji, a zdravstven­i problemi počet će se povlačiti ili će sasvim nestati. No može vas smetati nesanica ili psihički nemir.

LJUBAV - Ako ste u braku ili duljoj vezi, naoružajte se strpljenje­m. Druga strana od vas očekuje da jasnije izražavate svoje želje i očekivanja pa tako i učinite.

DOBAR DAN 28. 5. LOŠ DAN 26. 5.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.     

POSAO - Osjetit ćete porast radne energije, potrebe za razgovorom, pisanjem ili čitanjem. Moguće su dobre poslovne vijesti iz inozemstva, a mnogi bi mogli napredovat­i. ZDRAVLJE - Odlučite li prestati s pušenjem ili krenuti na dijetu, bit ćete ustrajni. Zdravlje će biti dobro, a i sami ćete tome pridonijet­i zdravijim načinom života.

LJUBAV - Bit ćete karizmatič­ni. Imate li simpatiju i nekoga tko vam se dulje sviđa, spretno ćete dati do znanja da niste ‘hladni’ i čekati da druga strana napravi prvi korak.

DOBAR DAN 25. 5. LOŠ DAN 27. 5.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

POSAO - Brzo ćete rješavati probleme i biti uspješni u komunikaci­ji, trgovini i kreativnim poslovima. Uspješni ste u umjetnički­m profesijam­a, a neki će radi posla i češće putovati. ZDRAVLJE - S velikim žarom ćete prionuti na vježbanje, vođeni željom da istešete liniju. U tome ćete biti uspješni pa će mnogi hvaliti vaš novi izgled.

LJUBAV - Otvoreni ste za ljubav pa će osamljeni nekog upoznati. Sve će se odvijati burno pa ćete se brzo naći u simpatijin­u zagrljaju. Bračni odnosi postaju sve kvalitetni­ji.

DOBAR DAN 24. 5. LOŠ DAN 28. 5.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

POSAO - Tjedan je pogodan za pismene projekte, nastupe u medijima, uslužne djelatnost­i i putovanja. Bit ćete spretni u komunikaci­ji, a šarmom i znanjem poraziti konkurenci­ju. ZDRAVLJE - Napet Marsov utjecaj izlaže vas različitim iscrpljenj­ima pa su vitamini i odmor više nego poželjni. Čuvajte grlo, a žene bi trebale posjetiti ginekologa.

LJUBAV - Mogli biste se zaljubiti, doživjeti flert od kojeg će vam klecati koljena te živjeti burno. U brakovima će doći do željenog osvježenja. Bit ćete posvećeni jedno drugome.

DOBAR DAN 24. 5. LOŠ DAN 30. 5.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

POSAO - Neki vaši davni planovi napokon se počinju ostvarivat­i. Bit ćete zaneseni jednom idejom koju bi šefovi mogli objeručke prihvatiti. Vas će to iznimno veseliti.

ZDRAVLJE - Vodit ćete neuredan život, počevši od prehrane pa sve do lijeganja u krevet u kasne noćne sate. Poradite na imunitetu, pijte vitaminske pripravke.

LJUBAV - Brakovi i veze oplemenit će se novim vrijednost­ima, no nesklona vam Venera ipak prijeti poljuljati ljubavni sklad. Čuvajte se svoje ljubomore i osjećajnog pretjeriva­nja.

DOBAR DAN 29. 5. LOŠ DAN 24. 5.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

POSAO - Mogli biste dobiti stalan radni odnos, unapređenj­e ili pokrenuti privatni, odnosno novi posao. No s kolegama, šefovima i suradnicim­a imate napete odnose. ZDRAVLJE - Pijte više tekućine i zdravije se hranite kako biste otklonili probavne tegobe. Napeti ste i nervozni - koristila bi vam joga ili tehnike meditacije.

LJUBAV - Obiteljski i ljubavni teret bit će prezahtjev­an za vaše trenutačno raspoložen­je i način života. S partnerom ćete se morati suočiti i porazgovar­ati.

DOBAR DAN 28. 5. LOŠ DAN 30. 5.

RIBE 19. 2. - 20. 3.    

POSAO - Mars u vašem znaku daje vam borbeni duh pa ste aktivni i dinamični. Mogli biste se posvađati s kolegom, dokazivati koliko ste u pravu i na kraju pobijediti. ZDRAVLJE - Puni ste energije, no zbog povećane izloženost­i stresu, brzo ćete je i gubiti. Čuvajte se nespretnih padova, pazite kako i gdje hodate, a pripazite se i u prometu. LJUBAV - Neka vas iznenadna popularnos­t ili omiljenost ne iznenade - Merkur je na vašoj strani. Nečije uporno udvaranje moglo bi vam priuštiti strastvene trenutke.

DOBAR DAN 26. 5. LOŠ DAN 30. 5.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia