24sata

‘Nevista i beba su dobro, jedva čekam ići viditi ih...’

STIGLO SEDMO UNUČE Oliverov sin Davor u nedjelju je dobio drugo dijete, malog Luku. Zbog korona virusa Vesna Dragojević još nije mogla posjetiti unuka u rodilištu

- Piše: IVANA PRGOMET

Nevista Karmen rodila je u nedilju u splitskom rodilištu. Sve je prošlo u redu. Rodila je carskim rezom, super su ona i beba. Mali Luka ima 3700 grama i 55 centimetar­a, presretna je Vesna Dragojević, supruga glazbene legende Olivera Dragojević­a.

Njihov sin Davor (41), jedan od blizanaca, i supruga Karmen, Korčulanka, dobili su drugog sina. To je sedmo unuče u obitelji Dragojević. Prvi sin Karmen i Davora, Marko, rodio se prije godinu i pol dana, a ime je dobio po Oliverovu ocu.

- Karmen i Davor izabrali su ime Luka jer im se sviđa. Sva dica, unučad, imaju jednostavn­a imena. Kad su se unučad počela rađati, Oliver je jedanput rekao: ‘Da vam nije palo na pamet nazvat dicu Oliver. Pa da se zovu Oliver Dragojević. Mi kažemo: ‘Nije nam ni palo na pamet to’. A on sam

‘NEMOJTE IH NAZVATI OLIVER’

NIJE HTIO da se unuci zovu po njemu, a mi smo mu rekli da nam to nije ni palo na pamet, prisjetila se Vesna Oliverovih riječi... sigurno bi se veselija sedmom unuku - govori Vesna, koja nevjestu Karmen i sedmog unuka Luku nije vidjela zbog korone, zbog koje se još ne može ući u rodilište. Ovih dana planira u Velu Luku, u kojoj nije bila tjednima, ali vraća se za nekoliko dana kad Karmen i Luka izađu iz rodilišta.

- Unuk Marko je još mali da kuži da će dobiti bracu. Oće li biti ljubomoran, ne znam. Kad Davor primi u naručje drugu djecu, odmah ih miče - kroz smijeh je zaključila Vesna.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia