24sata

Odjednom i ‘brat blizanac’ snima reality?

- Piše: TONIA MALIĆ

Baš kad gledatelji pomisle kako ih obitelj Kardashian-Jenner ne može više iznenaditi svojim ponašanjem, najpoznati­ja mama na svijetu, Kris Jenner (64), smisli novi način kojim šokira milijune fanova diljem svijeta.

Sjećate se amaterskog modela i kralja photoshopa Kirbyja Jennera? Prije nekoliko godina javnosti se predstavio kao brat blizanac manekenke Kendall Jenner (24), a sad je dobio priliku sudjelovat­i u novom reality showu. Riječ je o prvoj sezoni “Kirby Showa”, koja ima osam epizoda. Prva epizoda izlazi 30. svibnja, a realityju će se priključit­i i Kourtney, Kim, Khloé, Kendall i Kylie. U intervjuu za CNN otkrio je kako je bilo surađivati s Kris.

- Ona je fantastičn­a majka. Sretan sam što je dio mog života. Ona nije samo roditelj, Kris je jedna od najboljih producenti­ca na svijetu - rekao je Kirby i dodao kako mu je “majka” režirala cijeli život. Od prehrane pa do krpica koje će nositi ispred kamera. Otkrio je i kako je tijekom karantene bio u kući Kylie Jenner, ali i da mu omiljena sestra nije Kendall nego Kim. Mnogobrojn­i fanovi nestrpljiv­o čekaju prvu epizodu, a društvene mreže “zatrpali” su komentarim­a. I dok neki pišu kako će ovo povećati gledanost, drugi komentiraj­u kako je novi član obitelji jeziv.

- Čovjek ima više od 40 godina. Više ne znaju što će, pa izmišljaju ovakve gluposti. Naježiš se koliko je ovo jezivo - samo su neki od komentara.

 ??  ?? Slavni klan Kardashian-Jenner sprema novi TV projekt
Slavni klan Kardashian-Jenner sprema novi TV projekt

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia