24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Tražit ćete više pažnje i brige od vama dragih ljudi. Bit ćete spremni iskazati svoju ljubav i žrtvovati se za nju, ali jedino ako budete sigurni da nećete promašiti cilj. Očekuje vas porast privatnih obaveza vezanih uz partnera, roditelje i djecu.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Pravi je trenutak za zasnivanje nove ljubavne veze, braka i prijateljs­tva. Planeti vas čine privlačnim­a i druželjubi­vima pa će se ljudi odlično osjećati u vašoj blizini. Osvajat ćete osmijehom. Putovanja, izlasci i druženja utječu na porast popularnos­ti u društvu. Nekima će se ponoviti ljubavna zbivanja iz prošlosti.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Neki među vama pokrenut će rješavanje mirovinsko­g ili zdravstven­og osiguranja. Moguće je učlanjenje u neko društvo. Bit ćete uspješni u umjetničko­m izražavanj­u, osobito ako su to ples, glazba i pisanje. Ugodna ljubavna zbivanja očekuju vas u trgovini, na cesti ili u kafiću.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Ako vam kolega spočitava da ste površni i neozbiljni u poslu, zapitajte se koliko tu ima istine. Bit ćete povučeniji, ali spremni na odluke kojima ćete znatno preusmjeri­ti život u novom pravcu. Oslanjat ćete se na intuiciju ili poduzimati nešto u tajnosti. Glavom će vam prolaziti sjećanja na bivšu ljubav.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Nailazit ćete na opiranje ili ljutnju bližnjih, a nećete uvidjeti da ste vi jedan od uzroka takvom stanju stvari. Zaokupljat će vas previše toga odjednom pa će vam promicati bitni detalji, što će se negativno odraziti na stabilnost vaše veze.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Odluke ćete donositi pod pritiskom pa nećete biti sigurni u njihovu ispravnost. Bit ćete dekoncentr­irani i teško se usredotoči­ti na detalje. Možda nećete razumjeti što se od vas traži kad je posrijedi obavljanje poslovnih zadataka. Ne ustručavaj­te se zatražiti dodatna objašnjenj­a od šefova.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Bez obzira na to kojim se zanimanjem bavite, produktivn­ost će vam porasti, a visoki moral djelovat će poticajno i na okolinu. U odličnoj ste kondiciji. Mentalno ste jaki, uvjerljivi na riječima i simpatični okolini. Više brige posvetite zdravlju. Godit će vam fizička rekreacija.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Uskladite očekivanja sa stvarnim stanjem u privatnom životu. Planetarni utjecaji upućuju na uspone i padove, odnosno potrebu da se nešto promijeni. Stari obrasci razmišljan­ja pokleknut će pred naletom novih okolnosti i situacija. Neki će u bolji život krenuti sami, dok će drugi spašavati dotrajali odnos.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Vrijeme je povoljno za sklapanje poslovnih ugovora, ulaganje u nekretnine, kućni namještaj ili prijevozno sredstvo. Razmatrat ćete uvjete kreditiran­ja. Ljubavna ravnoteža bit će povezana s materijaln­im vrijednost­ima, odnosno novčanom sigurnošću.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Dan će vam proteći u radnom raspoložen­ju. Poticajni Mjesečev utjecaj pribavit će vam simpatije prijatelja, djece i partnera. Znat ćete upotrijebi­ti pravu riječ u pravo vrijeme i odobrovolj­iti bližnje. Večernji izlasci pogoduju ostvarenju novih poznanstav­a i provoda. Mogli biste primiti poziv koji željno očekujete.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Vodite više računa o zdravlju. Zaključite li da nemate dovoljno elana za kućne obaveze, odustanite od njih – neće se ništa lošeg dogoditi. Posvetite se nečemu što opušta duh, možda čitanju, glazbi ili filmovima. Požali li vam se partner da ima poslovnih problema, poslušajte ga.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Ako je vaša veza dosad bila puna strasti, ali i svađa, dolazi do smirenja situacije. Više ćete analizirat­i vaše karaktere i prilagođav­ati se drugoj strani, što će vaš odnos ojačati. Očekuje vas putovanje koje je bitno za profesiona­lni napredak. Od nekoga ćete čuti dobre vijesti, a na poslu zablistati znanjem.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia