24sata

Prvom klasom sve je blizu...

- Pišu: BRUNO PUŠIĆ, TONIA MALIĆ

Legendarna pjevačica Lepa Brena (59) dočekala je popuštanje epidemiolo­ških mjera pa se na društvenim mrežama pohvalila privatnim letom i obiteljski­m izletom. Sa suprugom Bobom Živojinovi­ćem (56) “skoknula” je do kneževine Monako.

Bračni par već godinama u Monte Carlu posjeduje stan, a Brena tvrdi kako u prijestoln­ici jet-seta ne mari za poznate i slavne susjede, nego se samo želi dobro odmoriti. Tamo, kako kaže, uvijek pronađe mir.

- Dobrodošli u Monako - napisala je pjevačica kratko, a sa svojim mnogobrojn­im pratitelji­ma podijelila je na svojem profilu nekoliko fotografij­a i snimku. U Monte Carlu susjed joj je navodno i proslavlje­ni tenisač Novak Đoković, a kako je riječ o omiljenoj poreznoj oazi brojnih sportaša, tako su u Monte Carlu boravili ili još povremeno borave i hrvatski tenisači Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Goran Ivanišević.

Nije poznato koliko su Brena i Boba “iskeširali” za ovaj mali izlet, ali prosječna cijena najma privatnog aviona kreće se između 10 i 15 tisuća kuna po satu. Pjevačica se tijekom leta pohvalila pogledom iz ptičje perspektiv­e, a sa suprugom je nazdravila i skupocjeno­m čašom vina. I dok su brojni fanovi komentiral­i kako je Brena zaslužila odmor s obzirom na to da godinama ima “žestok” tempo, neki su komentiral­i kako nije u redu da se žena s njezinim statusom hvali luksuznim stilom života dok brojni građani Republike Srbije nemaju što jesti.

- Sve je to divno i krasno, ali tisuće ljudi jutros nemaju što jesti dok se Brena naslikava ispred privatnog aviona. Kakvu poruku šalje svojim fanovima - pisali su neki, ali većina je bila na Breninoj strani. - Žena je sama i pošteno zaradila novac, pa kako ga troši je samo njezina stvar. Breno, samo uživaj - pisala je.

 ??  ?? BRENA SE HVALI PRIVATNIM LETOM
Bračni par već godinama posjeduje luksuznu nekretninu u prijestoln­ici jet-seta.
Sa suprugom je ‘skoknula’ do Monaka
BRENA SE HVALI PRIVATNIM LETOM Bračni par već godinama posjeduje luksuznu nekretninu u prijestoln­ici jet-seta. Sa suprugom je ‘skoknula’ do Monaka

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia