24sata

Tudor: Da nema VAR-a, Hajduk bi bio oštećen

REALAN Ako netko misli da možemo biti prvaci i dati pet komada Interu, onda nešto ne štima, kaže Tudor

- Piše: TOMISLAV GABELIĆ

KAKO TO? Nevjerojat­no zvuči da Hajduk u proteklih godinu dana nije na gostovanji­ma u HNL-u pobijedio nikog osim dvaput Varaždin. Niz se protegnuo sve do kraja prošlog prvenstva i to je najveći razlog zaostatka na ljestvici.

- Imam svoja razmišljan­ja, koja ću iznijeti unutar kluba, radimo na tome da se poboljša kvaliteta svega. Znam da je pritisak i negativa, ali gledam čašu napola punu, tako sam krenuo od starta. Ako smatramo da moramo biti prvaci i zabiti pet-šest komada Interu, onda smo na krivom tragu i nešto tu ne štima kazao je Igor Tudor pa pojasnio:

- U ovoj ligi samo Dinamo dobiva sve u gostima, Osijek i Rijeka ne. To je tako, u Serie A Juventus i Inter će dobiti u gostima, ali Milan, Fiorentina i Napoli neće... Zašto ovi dobivaju baš svaki put, a ovi drugi ne, i tu leži odgovor. Prokomenti­rao je utakmicu s Interom.

- Da su tu dva ‘macana’ u špici, prvo poluvrijem­e bi bilo 3-0. Naši igrači nemaju te karakteris­tike, Jairo je igrač prostora i tranzicije, on je nekakvo krilo a ne čista špica - požalio se trener.

Smeta mu hajka koja se podigla nakon utakmice. - Trebali smo dati četiri–pet golova protiv jednog od najjačih bunkera koje sam vidio. Igrao sam u jednom klubu na sjeveru Italije, tamo Nedved, Zidane..., i nakon pobjede 1-0 je ‘Super, idemo dalje’. A ovdje kritike u stilu ‘Što imate slaviti pobjedu nad Interom?!’. Hajduk bi bez VAR-a bio oštećen, pogledao sam sve detalje utakmice! Puno je negative, ali ja sam vidio puno mladih igrača. Ispada da smo igrali al pari s Interom i da je sudac ukrao utakmicu. To mi smeta. U četvrtak od 21.05 Hajduk igra u Puli.

www.niktitanik.com

 ??  ?? Kad Juve pobijedi 1-0, onda je ‘Super, idemo dalje’,
a ovdje kritike
Kad Juve pobijedi 1-0, onda je ‘Super, idemo dalje’, a ovdje kritike

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia