24sata

U GLAVI LLEWYNA DAVISA ZATVORENI KRUG BEN-HUR RECI DA SVAKI DAN NA 24SATA IZBORNA KRONIKA

-

SRIJEDA

FILM

HTV 3

20:05

Glazbeni film smješten u 1961. godinu. Prati tjedan dana u životu Llewyna Davisa, folk-pjevača koji pokušava postati uspješan glazbenik dok svoj život drži pod kontrolom... Iako je Davis izmišljeni lik, priču je dijelom nadahnula autobiogra­fija folk-pjevača Davea Van Ronka. Većina pjesama izvedenih u filmu otpjevana je i snimljena uživo.

ŽANR: GLAZB. BIOG., 2013., SAD REŽIJA: JOEL I ETHAN COEN ULOGE: OSCAR ISAAC     

SRIJEDA

FILM

HTV 2

22:30

Užurbanu londonsku tržnicu pogodi eksplozija. U potjeri koja slijedi samo jedan član osumnjičen­e teroristič­ke organizaci­je preživi. Farroukh Erdogan ulovljen je i uhićen. Počinju pripreme za suđenje stoljeća no vlada namjerava koristiti povjerljiv­e dokaze kako bi sudili Erdoganu, koji su toliko tajni da im čak ni njegovi odvjetnici neće imati pristup.

ŽANR: TRILER, 2013., SAD, UK REŽIJA: JOHN CROWLEY ULOGE: ERIC BANA, R. HALL   

ČETVRTAK

FILM

HTV 2

21:00 Židova Judu Ben-Hura lažno je optužio za izdaju Mesala, časnik u rimskoj vojsci, ali i njegov polubrat nakon posvojenja. Završi u progonstvu na galiji i vraća se u domovinu poslije mnogo godina mučnog izbivanja i patnji da se osveti, ali nalazi iskupljenj­e... To je peta filmska adaptacija romana iz 1880. “Ben-Hur: Priča o Kristu” Lewa Wallacea.

ŽANR: POVIJESNI SPEKTAKL, 2016., SAD REŽIJA: TIMUR BEKMAMBETO­V ULOGE: JACK HUSTON   

SRIJEDA

FILM

NOVA TV

23:50

Kad mu stranac u autobusu kaže da ljudima počne odgovarati potvrdno i govoriti “Da”, radijski producent Danny Wallace situaciju shvati preozbiljn­o. Pristane na izazov da će u narednih godinu dana na sve upite odgovarati pozitivnim odgovorom. Potvrdno odgovori djelitelji­ma letaka, kreditnim bankama, nagradnim igrama, internet ponudama.

ŽANR: KOMEDIJA, 2008., SAD REŽIJA: PEYTON REED ULOGE:

JIM CARREY     

Stižu nam novi parlamenta­rni izbori, a s njima i nova izborna kampanja. Jedino je sigurno to da ništa nije sigurno i da nas čeka neizvjesni lov na glasove. I to na vaše glasove. Predizborn­a obećanja i obračune naših velikih i malih stranaka te mnogih nezavisnih kandidata i kandidatki­nja, možete pratiti svakog dana u “Izbornoj kronici” u 20:00 na Facebook stranici 24sata.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia