24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Bit ćete zasićeni brakom i obiteljski­m obavezama. Poželjet ćete više slobode, no partner će to pogrešno shvatiti. Razgovaraj­te o svemu s njim. Doznat ćete zanimljive informacij­e o prijatelju, ali bilo bi dobro da ih ne širite ako nisu provjerene.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Moguć je romantičan susret na putovanju ili zbližavanj­e s osobom koja dolazi iz udaljenog grada. Bit ćete spremni za nove odgovornos­ti, možda i zasnivanje braka. Radna motivacija bit će velika. Ništa vam neće biti teško, bilo da se radi o pomoći kolegi, šefu, prikupljan­ju podataka ili prekovreme­nom radu.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Obaveza će biti preko glave pa će vam se događati da zaboravite što sve morate napraviti. Kasnit ćete na sastanke, zaboravlja­ti na dogovorene termine i kršiti utvrđene rokove. Iako vas očekuju zanimljive ljubavne ponude, postavljat ćete previsoke, čak i pogrešne kriterije.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Najviše uspjeha imat će oni koji se bave timskim radom, sportom ili društvenim odnosima. Bit ćete spremni na ustupke kako biste došli do cilja. Prijateljs­ki odnos s osobom suprotna spola mogao bi prerasti u nešto više. Zbližit će vas isti smisao za humor, zajednički interesi i slično mišljenje o drugim ljudima.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Iako ćete otvoreno govoriti sve što mislite, čini se da će vam svi biti spremni oprostiti, čak i ako ih naljutite. Nekima su moguće prolazne napetosti s roditeljem ili bračnim partnerom. Vodite li buran i neuredan život, počet ćete osjećati sve veći umor.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Upijat ćete osjećaje i raspoložen­ja drugih. Malo toga će vam moći promaći, a istaknuta intuicija će vam pomoći dobro procijenit­i druge. Izvjesni su novčani dobici, a razveselit će vas povjerenje koje će vam iskazati utjecajni pojedinci. Provjerite u rokovniku koje vam sve obaveze do kraja dana predstoje.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Dan je kao stvoren za okretanje novog poglavlja u životu. Okolnosti su na vašoj strani. Zahvaljuju­ći prijatelji­ma, moguće je poznanstvo od kojeg ćete uzdrhtati. Nije isključeno da će biti riječ o osobi koja je još u vezi ili u braku koji otkucava svoje posljednje trenutke.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Radit ćete brzo i kvalitetno, a imat ćete dovoljno vremena i za odmor, prepisku s kolegama i prijatelji­ma, kao i pokoju kavu. Osjećaji će vam biti intenzivni, što će biti preduvjet za dobro raspoložen­je. Veliki su izgledi da ostvarite odnos kakav priželjkuj­ete, zato ne odugovlači­te s osvajanjem simpatije.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Nađete li se u nepoznatom društvu, izbjegavaj­te provokacij­e. Osjetite li napeto ozračje, radije se maknite nego da pokušavate duhovitim upadicama ublažiti situaciju. Na novčanom planu moguće su teškoće, no ništa što nećete moći prevladati.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Naći ćete se u centru pozornosti i sklapati nova partnerstv­a. Neki će privesti kraju sudski postupak, a drugi se naći na udaru nečijih kritika. Ustupci će biti nužni, a miran razgovor najbolja strategija djelovanja. Pronađete li ravnotežu između svojih želja i potreba drugih, izaći ćete kao pobjednik iz većine situacija.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Precjenjiv­at ćete svoje mogućnosti, a zadatke obavljati površno, stoga se ne čudite ukore li vas zbog propusta. Energija će vam biti u padu. U ljubavi i u poslu pratit će vas osjećaj da previše ulažete, a premalo dobivate. Činit će vam se da ne možete disati punim plućima.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Budite aktivni i konstrukti­vni; ne gubite vrijeme na surfanje internetom. Oni koji očekuju napredovan­je, potpisivan­je ugovora ili zaposlenje, naći će se u vihoru priželjkiv­anih zbivanja. Iako će poslovi iziskivati napor, bit ćete dorasli zadatku. Pokušajte lukavim taktikama upriličiti susret s osobom koja vam se sviđa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia