24sata

ZBOG SHAKIRE SVE DO FINALA

FATALNA LJUBAV Pjevačica je došla snimiti spot za navijačku pjesmu ‘Waka Waka’ i upoznala je ljubav svog života, nogometaša Gerarda Piquea

-

Snimanje kao i svako drugo, ali ipak posebnije jer je povezano s nogometom. Pjevačica Shakira (43) u Madrid 2010. godine došla je snimiti spot za navijačku himnu Svjetskog prvenstva “Waka Waka”.

Ono što nije znala jest da će ondje upoznati oca svoje djece i ljubav svojega života. Zanosni Španjolac Gerard Pique (33), inače nogometaš Barcelone, tehnicirao je s loptom i uspio impresioni­rati pjevačicu. Prema pisanju stranih medija, Pique je navodno rekao da će se potruditi osvojiti Svjet- sko prvenstvo samo kako bi je mogao opet vidjeti u finalu. Tako je i bilo, a od toga je prošlo punih deset godina.

- Upoznao sam je na snimanju pjesmu, a sve je krenulo kad smo se ponovno sreli u Južnoafrič­koj Republici. Bila je tamo jer je pjevala na otvaranju. Poslao sam joj poruku i pitao kakvo je vrijeme. Tipično glupo pitanje. Normalan odgovor bi bio prijedlog da ponesem jaknu, ali nastavljal­a me informirat­i o vremenu i došli smo do trenutka kad sam rekao da ću morati doći do finala jer je ona pjevala na utakmici. Stigli smo tamo i osvojili naslov - ispričao je svojedobno Pique.

Par je svoju vezu vješto skrivao i potvrdili su je tek godinu dana kasnije. Ipak, neki su bili u strahu hoće li njihova veza opstati s obzirom na to da je između njih deset godina razlike, a rođeni su na isti dan, 2. veljače. Dokazali su da su godine samo broj i sad imaju dva sina, Milana (7) i Sashu (5). (kr)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia