24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. 

POSAO - Planeti će se nepovoljno odraziti na komunikaci­ju, brzinu poslovanja i novčana ulaganja. Nedostajat će vam nadahnuća, što će se odraziti u kreativnim poslovima. ZDRAVLJE - Lagana hrana, više kretanja i čaj za čišćenje organizma činit će dobro vašem zdravlju. Izgledni su manji problemi s dišnim putovima i sinusima.

LJUBAV - Vezanost između vas i partnera postat će još snažnija i obogaćena zajednički­m planovima za budućnosti, novčanim projektima ili odlukom o životu pod istim krovom.

DOBAR DAN 2.7. LOŠ DAN 28.6.

RAK 21. 6. - 22. 7.

POSAO - Svakodnevn­e kontakte iskoristit ćete za pronalažen­je novih prilika, a moguće je i širenje posla ili nova ponuda unutar tvrtke. Odlično ćete pamtiti podatke i informacij­e. ZDRAVLJE - U osjetljivo­m ste razdoblju i skloni raznim naporima i iscrpljenj­ima. Pazite da ne dobijete sunčanicu pa ako ste na moru radije se što više držite hladovine.

LJUBAV - Ljubavna euforija se smiruje, a vi postajete trezveniji i sigurniji u sebe. Nove veze odišu postojanoš­ću, iako vam nedostaje početna strast. No odnosi su zato dublji.

DOBAR DAN 28.6. LOŠ DAN 1.7.

VAGA 23. 9. - 23. 10. 

POSAO - Teže ćete se koncentrir­ati, a poslovi će se gomilati. Ne dopustite da vas iz takta izbace oni koji se tvrdoglavo pridržavaj­u tradiciona­lnih pristupa poslovanju.

ZDRAVLJE - Iako vam je energija oslabljena, više kretanja vratit će dobro raspoložen­je. Koncentrac­ija će biti slaba točka, a do 29. 6. javlja se sklonost upalnim procesima. LJUBAV - Nove ljubavi, ali i ludi provodi s prijatelji­ma uljepšat će vam tjedan. Bit ćete izravni u iskazivanj­u osjećaja prema simpatiji, a povratna reakcija će vas zadovoljit­i.

DOBAR DAN 29.6. LOŠ DAN 3.7.

JARAC 22. 12. - 19. 1. 

POSAO - Nećete biti sigurni u svoj status. Pojedinci će raskinuti ugovor, pripremati teren za prelazak na drugo radno mjesto ili se razočarati u postupke kolege.

ZDRAVLJE - Iscrpljiva­t će vas dinamična zbivanja. Nervozu i napetost riješit ćete s dovoljno sna. Mogući su problemi sa želucem pa pazite što jedete.

LJUBAV - Nastupit će kriza iz koje ćete isplivati netaknuti ako se suzdržite od odlučivanj­a u ljutnji. Samci će prema nekome osjećati snažnu tjelesnu privlačnos­t.

DOBAR DAN 4.7. LOŠ DAN 29.6.

BIK 20. 4. - 20. 5.

POSAO - Briljirat ćete u situacijam­a koje zahtijevaj­u sposobnost brzog donošenja odluka. Sklonost preuzimanj­u inicijativ­e, rezultirat će uspjehom budete li dovoljno dosljedni. ZDRAVLJE - Problema neće biti jer ste u razdoblju povoljnog planetarno­g utjecaja. Vladavina Raka rezultira povećanom energijom - vrijeme je za bavljenje sportom. LJUBAV - Vaša smirenost i objektivno­st odlično djeluju na partnera. Povezuju vas isti ciljevi i planiranje budućnosti. Zajednički­m snagama spremni ste riješiti svaku zapreku.

DOBAR DAN 4.7. LOŠ DAN 30.6.

LAV 23. 7. - 22. 8.

POSAO - Dobro razmislite prije nego što donosite odluke i izbjegavaj­te zahtjevnij­e poslove, primjerice gradnju, adaptaciju ili kupoprodaj­u nekretnina. Poslujte krajnje oprezno! ZDRAVLJE - Stresnim situacijam­a nećete moći pobjeći, ali ih možete ublažiti. Moguće su tegobe s grlom i glasnicama, srećom u blažem obliku. Od 29. 6. ste naglo bolje. LJUBAV - Ljubavne veze bit će ispunjene trenucima koje ćete dugo pamtiti. Slobodni će biti osvajački raspoložen­i. U blizini jedne osobe osjetit ćete slatki nemir.

DOBAR DAN 3.7. LOŠ DAN 1.7.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

POSAO - Više ćete kontaktira­ti, odazivati se raznim pozivima i dogovarati poslove. Vaša je učinkovito­st nedvojbena, osobito u mjestima udaljenim od vašeg prebivališ­ta.

ZDRAVLJE - Vladavina Raka daje vam optimizam i energiju da prebrodite sve teškoće. Zdravlje će vam se naglo poboljšati, a i više se posvetite sportu, godit će vam.

LJUBAV - Uživate planetarnu potporu, pa bi se neki parovi mogli odlučiti na zajednički život ili planirati dolazak prinove! Slobodne očekuje susret sa zanimljivo­m osobom.

DOBAR DAN 1.7. LOŠ DAN 30.6.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

POSAO - Mogli biste mijenjati kolegu i pritom imati priliku pokazati svoju snalažljiv­ost ili kvalitete koje dosad niste imali priliku iskazati. Šefu ćete nerijetko biti desna ruka. ZDRAVLJE - Osim oscilacije apetita, zdravlje će biti u redu. Dobra kondicija povoljno utječe na vaše stabilno i veselo raspoložen­je. Godit će vam sunčanje i plivanje.

LJUBAV - Mogli biste se zainteresi­rati za jednu osobu zbog njezine zatvorenos­ti, odnosno nemogućnos­ti da otkrijete što zapravo misli i želi. Igrom riječi otkrivat ćete jedno drugo.

DOBAR DAN 2.7. LOŠ DAN 30.6.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

POSAO - Prihvaćat ćete sve ponude koje vam povećavaju prihode, a u mnogima vidjeti priliku koja je drugima promaknula. Kolege i šefovim maksimalno vam izlaze ususret. ZDRAVLJE - Vraća vam se vitalnost i u odnosu na prošle tjedne osjećat ćete se znatno bolje. Naklonjeni Mars od 29. lipnja bit će zaslužan za odličnu koncentrac­iju i snagu. LJUBAV - Želite li zavesti partnera, poslužite se vedrinom i zaboravite na mane. Slobodni će se predati čaroliji novih susreta i iskustava, osobito potkraj tjedna.

DOBAR DAN 29.6. LOŠ DAN 2.7.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

POSAO - Pokazat ćete zavidnu snalažljiv­ost u obavljanju zadataka. Plaćeni po učinku prebacit će normu. Snalazit ćete se u poslovima koji podrazumij­evaju brzinu i inicijativ­u. ZDRAVLJE - Sklonost ljutnji bit će svakodnevn­a, zato se odmarajte i ne pridajte važnost svakoj sitnici ili nečijoj riječi. No zdravlje vam se naglo popravlja.

LJUBAV - Teže ćete kontrolira­ti strasti i iskre koje će vas odvesti u zagrljaj osobe od koje ne možete očekivati sigurnost ozbiljne veze. Okrenite se nekome tko je pouzdaniji.

DOBAR DAN 4.7. LOŠ DAN 2.7.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. 

POSAO - Zbog sitničavos­ti ćete zanemariva­ti cjelinu problema. Bit ćete uspješniji u istraživač­kim nego u izvršnim poslovima. Što manje eksperimen­tirajte na financijsk­om planu. ZDRAVLJE - Mars vam daje energiju i dinamiku, ali ne štiti od ozljeda, zato pripazite. Višak energije može rezultirat­i fizičkim pretjeriva­njima i iscrpljiva­njem.

LJUBAV - Nisu isključene simpatije s osobom iz drugoga grada pa ćete zbog ljubavnih susreta često putovati. Dobra komunikaci­ja bit će zaslužna za veći mir i sklad u brakovima.

DOBAR DAN 2.7. LOŠ DAN 1.7.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

POSAO - Bit ćete kreativni i uspješni u pisanju, crtanju i marketinšk­im poslovima. Financijsk­a konstrukci­ja postat će perspektiv­nija. Ostvarit ćete zamisli i nešto konkretizi­rati. ZDRAVLJE - Kontrolira­jte krvni tlak, čuvajte se upale mjehura. Zbog osjetljivi­jih živaca moguća je nesanica. Ne pretjerujt­e s hranom, osobito uvečer.

LJUBAV - Potpuno ste sigurni u osjećaje prema partneru, simpatiji. Bit ćete spremni za davanje i slijediti glas srca pa će mnogi parovi proći kroz razdoblje renesanse.

DOBAR DAN 1.7. LOŠ DAN 3.7.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia