24sata

Rođendansk­u tortu Tamara je uzela ‘za van’

UZBUĐENJA NIJE FALILO Bogate nasljednic­e, sestre Tamara i Petra, sa svojim su partnerima uživale obilazeći Modru špilju, nakon čega su Tamarin 36. rođendan ‘zapečatili’ u Trogiru

- Piše: IVANA PRGOMET

Kćeri Slavice Radić i Bernieja Ecclestone­a od početka lipnja borave u Hrvatskoj na obiteljsko­j jahti Petara dugačkoj 58 metara i vrijednoj 35 milijuna eura.

Starija kći Tamara Ecclestone ne skriva koliko se dobro provodi na našoj obali i često objavljuje fotografij­e s odmora na društvenoj mreži. U nedjelju je proslavila 36. rođendan, a čestitao joj je na Instagramu i suprug, burzovni mešetar Jay Rutland (39). “Sretan rođendan, Tamara, puno te volimo”, glasila je čestitka uz koju pozira s bogatom nasljednic­om i njihovom 6-godišnjom kćeri Sophie. Supružnici su otkrili i da su posjetili Biševo i Modru špilju. “U Modroj špilji za moj rođendan.

VOLE SE ZASLADITI

Toliko sam zahvalna što sam sa svojom obitelji provela dan koji su mi učinili toliko posebnim i punim ljubavi”, napisala je Tamara. Obožavatel­ji su primijetil­i i da majka i kći nose iste kupaće kostime, što ih je posebno oduševilo. Prije nekoliko dana zet Rutland oduševio se ljepotama Hrvatske i napisao na Instagramu kako nije vidio ljepšu zemlju. U nedjelju navečer obitelj Ecclestone usidrila se u Trogiru, koji je neizostavn­a polazna postaja i njihova oca Bernieja kad je u Hrvatskoj na odmoru. A Bernie ovaj put nije došao na našu obalu jer je u Brazilu i u 90. godini čeka prinovu sa suprugom, brazilskom direktoric­om marketinga u Formuli 1 Fabianom Flosi. Sestre Ecclestone u nedjelju su večerale sa svojim partnerima u trogirskom restoranu, a na jahtu su se vratili s tortom kako bi se zasladili. Tamara inače obožava domaće slatkiše, kao i njena kći Sophie. Pohvalila je Bajaderu, Kiki bombone i Cedevitu. Sestre Ecclestone nedavno su se našle na udaru kritika britanske javnosti jer su usred pandemije korona virusa otišle u Hrvatsku. Tamara je rekla da su tri mjeseca bile u izolaciji i da nitko od njih nije zaražen virusom te da nisu nikud pobjegle nego su došle u domovinu svoje majke Slavice. Sestre nerijetko ističu koliko vole Hrvatsku, koju redovito posjećuju. Ni njihova majka Slavica nije ove godine viđena u Hrvatskoj, no njen se dolazak iščekuje jer njena vila u Zatonu kraj Dubrovnika je gotova. Nedavno su vilu posjetile i njene kćeri.

 ??  ?? Obitelj se na jahtu vrijednu 35 mlijuna eura vratila sa slasticama u kutiji
Obitelj se na jahtu vrijednu 35 mlijuna eura vratila sa slasticama u kutiji

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia