24sata

Samo Ronaldo u 2020. zabija češće od Rebića!

- Piše: JOSIP TOLIĆ

Hrvatski reprezenta­tivac nakon Nove godine je eksplodira­o i zabio osmi gol u talijansko­m prvenstvu od 18 Milanovih (dodao jedan i u kupu). Za svaki mu je trebalo u prosjeku 79 minuta, dok je ispred njega samo Juventusov Cristiano Ronaldo s prosjekom od 69 minuta.

Iza ovog dvojca su Atalantin

POTPUNO EKSPLODIRA­O ANTE REBIĆ JE U 2020. U 10 NASTUPA ZABIO OSAM GOLOVA, A SAMO JE DVAPUT IGRAO SVIH 90 MINUTA

MILIJUNA EURA TRŽIŠNA JE VRIJEDNOST ANTE

REBIĆA

GOLOVA U SERIE A ove godine postigao je Ante Rebić i postao novi heroj navijača. Hrvatski reprezenta­tivac igra toliko dobro da su na navijačkom forumu Milana već zaboravili na Zlatana Ibrahimovi­ća...

MINUTE OVE GODINE GOLOVI OVE SEZONE ASISTENCIJ­E

CRVENI KARTONI U SEZONI GODINE minuta mu u prosjeku treba za prvenstven­i gol

u 2020. godini

S I E R G A

A

Josip Iličić (89) i Lazijev Ciro Immobile (95), najbolji strijelac lige s 28 golova. Štoviše, nijedan od golova “zvijeri iz Vinjana” nije došao nakon penala nego iz čiste igre, pa su navijači Milana uvjereni kako im se Antina posudba iz Frankfurta isplatila i da je zaslužio njihove simpatije. U suprotnom je smjeru ljetos otišao André Silva, koji se dobro snašao u Frankfurtu (12 golova) pa “rossoneri” žele otkupiti Rebićev ugovor. Nijemci traže 25 milijuna eura, a Milanu se nikud ne žuri jer posudba traje još godinu dana i žele smanjiti cijenu. Nakon što je proslavio sa suigračima, Rebić je šepajući napustio teren, ali nije u pitanju nikakva ozljeda.

- Ostavio bih ga u igri još nekoliko minuta,

L I J E V A N O G

A

632 8 2 2 26 ali tražio me da izađe jer nije više mogao. Izlazio je duboko naprijed. Drago mi je kad mi igrači sami kažu kad više ne mogu izdržati - rekao je trener Milana Stefano Pioli pa nastavio u pozitivnom tonu:

- On se može poboljšati. Nije samo fizički jak, nego ima i tehničke kvalitete. Mora se naviknuti na sve ovo, mislim da je bolji na mjestu isturene ili povučene špice nego kao krilo. Zadrži li ovakav stav, definitivn­o može biti dobar. Milan je drugom pobjedom u nizu ostao u igri za plasman u Europsku ligu. Trenutačno je sedmi s 42 boda, tri manje od Napolija.

MILIJUNA EURA TRŽIŠNA JE VRIJEDNOST CRISTIANA RONALDA

GOLA U SERIE A je ove godine zabio Cristiano Ronaldo. Portugalac je u takvoj formi da je u deset utakmica ove sezone zabio u čak devet. Jedina momčad kojoj nije zabio ove godine je Inter.

MINUTE OVE GODINE GOLOVI OVE SEZONE ASISTENCIJ­E

CRVENI KARTONI U SEZONI GODINE minuta mu u prosjeku treba za prvenstven­i gol

u 2020. godini

L I J E V A N O

A N I

900 27 6 0 35

G A

I ČUDESAN NIZ U 2020. GODINI JE U 14 PRVENSTVEN­IH UTAKMICA POSTIGAO ČAK 18 GOLOVA. NIJE

ZABIO SAMO PROTIV INTERA...

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia