24sata

Na Štrosu je Doček bolje polovice ‘20.

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Bit će vrlo svečano, pa dođite u fraku i večernjoj toaleti, ali možete i u šlafroku ili perajama, bitno je da dođete, poziv je organizato­ra “Ljeta na Štrosu”.

Na Strossmart­reu će danas biti sad već tradiciona­lni doček “pola nove godine”, ovaj put pod geslom “Doček bolje polovice 2020.”

- Već u 17 sati počinje bogat dječji program, uz mnoštvo balona od sapunice i sličnih radosti za najmlađe. Bit će za djecu ovog puta i dvije predstave, jedna lutkarska i jedna mađioničar­ska - rekao nam je jedan od organizato­ra “Ljeta na Štrosu” Zlatan Jaganjac.

Središnji dio programa za doček pola godine bit će koncert Kraljeva ulice, a njihova će posebna gošća biti Sandra Bagarić. Već su imali nekoliko nastupa zajedno, uigrani su i trebali si se pobrinuti za dobar “štimung”. Naravno, pozivaju sve da budu odgovorni i poštuju epidemiolo­ški razmak i socijalnu distancu. S nadom da će to uskoro prestati, zbog toga i jest naziv programa takav, da se danas čeka bolja polovica 2020. Sve bi trebali zaključiti oko 23 sata, za kada su pripremili 1000 prskalica, koje bi onda okupljeni tebali zapaliti u isti čas. I pjenušac su već stavili hladiti, pa je sve spremno za doček.

- Uvijek je veselo i zabavno na naših ‘pola godine’. Stvarno se svi nadamo da će druga polovica biti bolja - dodao je Jaganjac.

 ??  ?? Šetalište je i ove godine vrlo dobro posjećeno
Šetalište je i ove godine vrlo dobro posjećeno

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia