24sata

Poginuo je, a čekao je svoje drugo dijete

AUTOM SLETIO S CESTE Supruga Ivana Puljića, poginulog policajca iz Grubišnog Polja, treba roditi za nekoliko mjeseci

- Piše: ŽELJKO RUKAVINA

Samo nebo zna kamo je išao, kazala nam je sestra poginulog policajca Ivana Puljića (26) iz Grubišnog Polja, dodajući kako je u srijedu imao nekoliko obaveza.

Nedavno je, kaže, zakupio šumu i možda ju je krenuo pogledati ili je otišao kako bi u Velikom Grđevcu odigrao tenis, koji je jako volio. Kroz suze nam je rekla kako su ona i njezin dvije godine stariji brat rođeni u Švedskoj te su se prije 17 godina doselili u Hrvatsku. Nesretni Ivan je odoru policajca odjenuo prije šest godina. Prije dvije godine doselio se u Grubišno Polje, gdje su on i njegova supruga Nikolina kupili kuću, koju su počeli uređivati. Na kući su postavili novu stolarija, a kovali su i velike planove kako će urediti novi dom za sebe i dvoje djece. Imaju kćer staru četiri godine, a čekaju drugo dijete, koje se treba roditi za par mjeseci.

- Bratovo dijete nikad neće upoznati svojeg oca – kazala je Ivanova sestra, koja s obitelji živi u Daruvaru.

PREBRZO JE VOZIO?

Podsjećamo, Ivan se u srijedu u 18 sati vozio svojim Golfom daruvarski­h registarsk­ih oznaka Ulicom kralja Tomislava u Velikoj Barni u smjeru Velikoga Grđevca. Dolaskom u neposrednu blizinu kućnog broja

120, zbog neprilagođ­ene brzine desnim kotačima zahvatio je rubnjak i nastavio se kretati po jarku. Vozilom je prešao preko putnog mosta, nakon čega je prednjim lijevim krajem vozila udario u betonske prilazne stepenice kuće. Nakon udara automobil je odbačen u zrak te se preokrenuo oko svoje osi i pao.

Puljić je, priopćili su njegovi kolege, od zadobiveni­h ozljeda na mjestu preminuo. Glasnogovo­rnik PU bjelovarsk­o-bilogorske Dražen Medved ustvrdio je kako je Puljić u trenutku nesreće bio u civilnom odijelu i izvan službe. Ivan Puljić je 11. poginula osoba u prometnim nesrećama na prometnica­ma PU bjelovarsk­o-bilogorske u 2020. godini.

 ??  ?? Ivan Puljić poginuo je sletjevši u Golfu s ceste u Velikoj Barni
Ivan Puljić poginuo je sletjevši u Golfu s ceste u Velikoj Barni
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia