24sata

Dacia Duster prva mi je nagrada u životu

NIJE MOGAO VJEROVATI Čitatelj Albin Mihalić osvojio je Daciju Duster u svibnju, a kaže kako je bio šokiran kad smo mu javili da smo izvukli njegovu kuvertu

- Piše: STELA TUĐAN

Presretan sam, automobil je baš prelijep, rekao nam je oduševljen­i dobitnik Albin Mihalić (48) iz Koprivnice dok je gledao svoju novu Daciju Duster.

Na primopreda­ju u lipnju stigao je sa suprugom i kćerkicom, koje su bile također uzbuđene zbog odlične nagrade.

- Ovo nam je prva veća nagrada u životu. Čitamo 24sata svaki dan. Pa kad već kupujemo novine, zašto ne bismo poslali kupone? Ništa nas ne košta, a sad vidimo da se i isplati - rekla je supruga. Dodali su kako im se automobil sviđa i da jedva čekaju odvesti ga kući.

- Automobil dobro izgleda i mogu reći da smo zadovoljni - govori dobitnikov­a supruga. Kad smo ih nazvali i javili im da su osvojili Daciju Duster, bili su šokirani. - To je ipak velika stvar, pa je trebalo vremena da nam se slegne - kaže nam par iz Koprivnice. Albinovu kuvertu izvukli smo u svibnju. Kad smo ga nazvali, zahvalio nam je na nagradi.

- Pretplatni­k sam 24sata i dugo igram nagradne igre. Nada uvijek postoji, ali stvarno nisam ni slutio da bih baš ja mogao osvojiti automobil - rekao je.

ODUŠEVLJEN­I

Nagradna igra Ožujskog traje do 31. 8. 2020. godine do 23:59 sati. Za sudjelovan­je u nagradnoj igri potrebno je kupiti proizvod Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujsko naveden u pravilima nagradne igre na bilo kojem prodajnome mjestu Konzuma. Nagrade su 25 poklon kartica Konzuma u vrijednost­i 12.000 kuna. Nakon kupovine prijavu za sudjelovan­je u nagradnoj igri moguće je napraviti:

1. Putem SMS-a

Za svaku kupnju navedenih proizvoda/pakiranja kupac šalje tekstualni SMS sadržaja: KONZUM, broj računa, ime, prezime, adresa i grad kupca na broj 60478 . Cijena jednog SMS-a iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

2. Prijavom preko web stranice www.nagradne.ozujsko.com Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 2. 9. 2020. godine u 11 sati, a rezultati izvlačenja bit će objavljeni na web stranici www. nagradne.ozujsko.com

Za sudjelovan­je u nagradnoj igri potrebno je tijekom trajanja nagradne igre kupiti bilo koji Natural Wealth magnezij naveden u pravilima na bilo kojem prodajnome mjestu u Republici Hrvatskoj. Nakon kupovine potrebno je prijaviti broj računa na jedan od 2 načina:

1. Slanjem SMS-a sadržaja: NATURAL WEALTH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS-a je 2,40 kn, PDV uključen.

2. Ispunjavan­jem internetsk­og obrasca na www.naturalwea­lth.com.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela ili telefona).

Nagradni fond za svaki nagradni krug sastoji se od bicikla Rog Pony Classic i dva Natural Wealth poklon paketa. Ukupno će se u 8 nagradnih kola podijeliti 8 bicikala i 16 poklon paketa. Izvlačenja će biti 15. 7., 22. 7., 29. 7., 6. 8., 12. 8., 19. 8., 26. 8. i 2. 9. 2020. Imena svih dobitnika bit će objavljena na www.naturalwea­lth.com.hr.

 ??  ?? Na primopreda­ji u lipnju pratila ga je njegova kći
Na primopreda­ji u lipnju pratila ga je njegova kći
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia