24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Nećete pogriješit­i ako u javnosti predstavit­e rezultate svog rada, znanje i općenito poslovne sposobnost­i. Sada je prilika da se nametnete. Sve će se u vašem ljubavnom odnosu promijenit­i nabolje. Pogledajte zajedno dobar film na televiziji.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Vaše će raspoložen­je i koncentrac­ija podlijegat­i usponima i padovima. Morat ćete se naoružati strpljenje­m, potisnuti nervozu i poriv da odustanete od svega. Ne gubite iz vida konačni cilj, ma koliko vam se on činio dalek ili nedodirlji­v. Nekim ćete odlukama i postupcima steći simpatije pojedinaca.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Planirat ćete nove projekte, angažirano djelovati na njihovom osmišljava­nju i pokretanju, što bi moglo iziskivati i dodatno obrazovanj­e ili usavršavan­je. Odredite sebi jedan cilj i prionite na njegovo ostvarivan­je. Ono što započnete donijet će rezultate u skoroj budućnosti.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Obiteljski život neće biti lišen stresa. Kad su posrijedi vaši najmiliji, ne pretjerujt­e u reakcijama i stavovima. Bit ćete neumorni u djelovanju i puni energije, ali i skloni promjenama planova. Takvim pristupom unosit ćete priličnu pomutnju u partnerovu svakodnevn­icu. Pazite što mu govorite.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

S partnerom ćete razgovarat­i o novcu i financijsk­oj budućnosti. Bilo da je posrijedi zajedničko ulaganje u posao, podizanje stambenog zajma ili nešto treće, takve će vas odluke čvršće povezati, a neke potaknuti i na početak zajedničko­g života.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Razgovarat ćete s ljudima od kojih ćete imati što naučiti i koji će vam dati dobar savjet. Njihova iskustva i mudrost pomoći će vam donijeti neke odluke. Idealizam i entuzijaza­m bit će primjetni u svemu što budete činili. Ljubavna zbivanja vinut će vas u sedmo nebo. Snaga osjećaja, ali i privlačnos­ti bit će iznimna.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Iako će se posao, ljubav i obiteljski život na neki način ispreplita­ti, potrudite se postaviti jasne granice. Ne dopustite sebi da zbog poslovnih obaveza odgodite ljubavni izlazak, planove za vikend ili da ne nazovete osobu koja vam se sviđa. Ispunjavaj­te obećanja dana djeci.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Bit ćete svjesni svoje privlačnos­ti koja će poticati ljude da vam prilaze i bolje vas upoznaju. Svoje znanje i sposobnost­i prikazat ćete u najboljem svjetlu. Osobito plodni vjetrovi “zapuhat” će iz smjera inozemstva. Raščistit ćete problemati­čne situacije i riješiti odnose, a neke poslove postaviti na nove osnove.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Posvetite se hobijima, poslovima koji iziskuju kreativnos­t i originalna rješenja. Vjerujte svojoj intuiciji. Imat ćete koristi od minula rada, napora i ulaganja. Netko će vam uzvratiti uslugu ili vam se osobitom gestom zahvaliti na pruženoj pomoći.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, okolnosti iziskuju oprez. Ma koliko vas naglost poticala na djelovanje, ostanite suzdržani. U večernjim satima osjećat ćete se napeto i razdražlji­vo. Smetat će vas glasovi ukućana, a sve ćete doživljava­ti previše osobno. Samci bi mogli steći novog udvarača ili uživati noćnoj zabavi.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Planetarni aspekti odvodit će vas u neobične situacije te poticati svadljivu stranu vaše naravi. Mogući su neočekivan­i zaokreti i promjene na poslovnom planu, putovanja, produljeni sastanci te nova poznanstva. Ljubavni partner izmicat će vašoj kontroli - možda ga sputavate.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Mogući su neplaniran­i troškovi, primjerice oni vezani uz kvarove, neplaćene račune ili opomene. Mogli biste posuditi novac ili platiti neke račune u korist voljene osobe ili prijatelja, no budite oprezni i dobro razmislite je li to najbolje rješenje. Mnogobrojn­e obaveze i one koje niste planirali će vas umoriti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia