24sata

Djed Vuco: Moja Brigita je lijepa na tatu

PONOSNI GLAZBENIK SREĆA Vucina kći Brigita postala je majka curice. Siniša je siguran kako je pred Brigitom velika karijera...

- Piše: PETRA KANIĆ

Pjevač Siniša Vuco (49) pravi je obiteljski čovjek. Ima četvero djece, koja su mu najvažnija u životu. A njegovu obiteljsku sreću nedavno je upotpunio još jedan član. Njegova kći Brigita rodila je djevojčicu.

- Prije deset dana postao sam djed! Osim što će biti trap zvijezda, moja Brigita rodila mi je unuku - otkrio je pjevač za Tportal. A prinovom u obitelji pohvalila se i ponosna mlada mama Brigita, koja je na Instagramu podijelila fotografij­u na kojoj pozira s kćerkicom. Kod kuće su je dočekali baloni i cvijeće. Brigita je četvrto Vucino dijete, koju je dobio u braku sa suprugom Jelenom. Osim nje ima kćer Katarinu te sinove Vilibalda i Luku. S njima zadnjih devet godina živi u Svetoj Nedelji pokraj Zagreba. A Brigita je povukla i tatine gene, zbog čega je Siniša vrlo ponosan.

- Piše pjesme i glazbu, radi to sama bez ičije pomoći. Vjerujte mi da se za trap muziku nije rodila talentiran­ija osoba. Ona je ušla u to iz hobija, a surađuje s producento­m, sinom Alke Vuice, Arianom. Alka i ja smo zadnji saznali za to, ali drago nam je, to su naša djeca.

To što oni stvaraju je nešto strašno kvalitetno. Brigita ima odličan vokal, a i lijepa je na tatu - pohvalio se Vuco za Tportal.

Inače, glazbenik se posljednji­h mjeseci “prepolovio”, izgubio je oko 40 kg, pa ulogu djeda dočekuje spreman i u najboljoj formi.

Grad Vrbovsko je raspisao III javni natječaj za prodaju višestambe­ne zgrade na adresi I. G. Kovačića 6, Vrbovsko. Tekst natječaja može se vidjeti na www. vrbovsko.hr

 ??  ?? Moja Brigita je u trap ušla iz hobija. Sve radi sama. Vjerujte mi da nema bolje od nje
Moja Brigita je u trap ušla iz hobija. Sve radi sama. Vjerujte mi da nema bolje od nje

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia