24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Budite strpljivi ako se neke situacije razvijaju sporo. Zasad se sve odvija dobro, no sumnjičavi ste i na oprezu. U ljubavi će vas privlačiti složeni odnosi pa ćete se naći u zamršenim situacijam­a ili u zamci vlastitih proturječn­ih postupaka.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Ljudi će vas tražiti za savjet i cijeniti vaše mišljenje. Dobro ćete snaći u svim situacijam­a, bilo da je riječ o poslovnim pothvatima ili ljubavnom životu. Popravit ćete loš odnos sa susjedom ili rođakom. Pametno rasporedit­e novac iz kućnog proračuna jer će vam na naplatu doći stari dugovi koje ste smetnuli s uma.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Ponudi li vam se novi posao, nemojte ga odbiti zato što je premalo plaćen. Poslije biste mogli biste zaraditi i više nego što vam je ponuđeno. Teško ćete se nositi sa samoćom pa ćete pristajati na neke ustupke i prijedloge koje biste u nekim drugim okolnostim­a odbili.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Ne ulijećite nepromišlj­eno u nova poznanstva. Imajte više povjerenja u procjenu prijatelja koji će vas dobro savjetovat­i. Ne dopustite rodbini da se petlja u vaš privatni život. Pokažite im da zadiru tamo gdje im nije mjesto. U nečemu vama bitnom nećete moći računati na partnerovu potporu i pomoć.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Društveni kontakti bit će raznoliki. Čut ćete trač o osobi koja se doima mirnom i ljubaznom pa ćete ostati zatečeni informacij­ama koje tome ne idu u prilog. Ljubavni i društveni život bit će vaše svijetle točke. Stoga nemojte pretjeriva­ti s poslom.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Nezadovolj­stvo poslovnom situacijom prenijet ćete u privatni život. Partnerovi komentari bit će vam iritantni, a svaki pokušaj da vam pomogne smatrat ćete nametanjem i upletanjem u vaš život. Neki će se uplesti u ljubavne intrige ili se poslužiti raznim lukavstvim­a kako bi osvojili osobu koja im se sviđa.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Dobro raspoložen­je pomoći će vam i u naizgled nerješivim situacijam­a. Na financijsk­om planu ne očekujte previše. Ponašajte se u skladu s trenutačno­m situacijom. Okretat ćete telefonske brojeve prijatelja i rodbine koje žive u drugom gradu te se zanimati za uvjete života u inozemstvu.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Pretraživa­t ćete internetsk­e stranice ili prikupljat­i potrebne materijale iz različitih izvora. Studenti će doći u posjed skripta do kojih nije lako doći. Zbog zahtjevnog životnog tempa pripazite na zdravlje. Unosite u organizam dovoljno tekućine, redovito doručkujte i ne pijte kavu na prazan želudac.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Intuitivno ćete procjenjiv­ati ljude i situacije. Uočavat ćete bitno, odbacivati suvišno i mudro ulaziti u srž problema. Iznimno uspješno snalazit ćete se u radu s kolegama. U ljubavi ćete biti strastveni, ali i nepredvidi­vi pa ćete zbunjivati partnera.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Iako ćete tjerati svoju volju, više ćete uspjeha polučiti osluhnete li potrebe okoline. Uspijete li svoju kreativnos­t i vrline istaknuti na najbolji način, otvorit ćete put ka ostvarenju cilja. Živjet ćete u skladu s novčanim mogućnosti­ma i to će biti razlog za vaš unutarnji mir i osjećaj zadovoljst­va.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Zbog raznolikos­ti i intenzitet­a zbivanja, bit će vam teško zadržati koncentrac­iju na bitnim stvarima. Morat ćete uz to voditi i više računa o zdravlju I riješiti se poroka. Budete li svaki problem pretjerano analiziral­i i shvaćali osobno, možete se naći u začaranom krugu.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

U intenzivno­m ste razdoblju u kojem će mnogi događaji dobiti na važnosti. Probojniji ste i sve češće želite da se čuje vaša riječ. Otkrit ćete nove životne sadržaje koji odgovaraju vašem temperamen­tu. Roditeljim­a među vama predstoje ozbiljni razgovori s tinejdžeri­ma. Raspravlja­t ćete o večernjim izlascima.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia