24sata

SEKSALA SAM SE NA JAVNOME MJESTU...

- Piše: MAURO PALISKA

Upucavali su mi se nogometaši. I domaći i strani, očito sam popularna u tim krugovima, rekla nam je Ivana Knoll (27), koju su nakon navijanja u Rusiji proglasili najzgodnij­om navijačico­m.

U serijalu “Poligraf” iz 24SATA ORIĐIĐI PRODUKCIJE atraktivna Ivana progovoril­a je o ljubavi, poslu, ali i bliskosti te druženju s Nives Celzijus.

Na snimanje je došla potpuno opuštena i s osmijehom. Preko puta našeg inspektora sjela je u pripijenoj crnoj majici i pokušala ga šarmirati dekolteom, no takvi trikovi ne prolaze kod njega. Svaku laž poligraf prepoznaje pa je Ivana morala biti iskrena. Napetost je rasla svakim trenutkom, a pitanja su postajala sve škakljivij­a.

Biste li ikad bili s muškarcem starijim od 50 godina? Podržavaju li vas roditelji u vašem poslu? Jeste li ikad vodili ljubav na javnome mjestu? Sve je to čekala Ivanu na “vrućoj stolici”.

Na pitanje oko vođenja ljubavi na javnome mjestu morala je dobro razmisliti, no priznala je da je to učinila.

- Jedino čega se sjećam je auto. Bio je parkiran na javnome mjestu - rekla je Knoll kroz smijeh. Njezine fotografij­e na Instagramu izluđuju obožavatel­je. Fotografij­e u kupaćim kostimima s istaknutim atributima, posebno kad je na putovanju, česte su objave na njezinu profilu. Mnoge zanima plaća li sama ta putovanja ili je netko drugi financira, a Ivana je napokon odlučila stati na kraj svim tračevima.

- Nitko mi ne plaća putovanja. Imam svoju zaradu, a omiljene destinacij­e su mi one azijske priznala je Knoll.

Ispitivača je zanimalo i bi li ikad bila u vezi s muškarcem starijim od pedeset godina te dobiva li takve ponuda često.

- Često dobivam takve ponude i stariji su većinom šarmantnij­i od mlađih. Volim starije, ali granica treba postojati. Do 15 godina stariji je maksimum. Pa da mi je generacija s ocem ne dolazi u obzir! - pojasnila je Ivana.

Iako se natjecala na izboru za Miss Hrvatske, šira javnost je Ivanu upoznala tijekom SP-a u Rusiji. Njezine fotografij­e sa stadiona u “kockastom” dresu obišle su cijeli svijet. O njoj su pisali i svjetski i domaći mediji, a popularnos­t joj je samo rasla.

- Nije mi dosadila titula najzgodnij­e hrvatske navijačice. Da nije bilo tih fotografij­a, ne bi bilo toga što je danas - svjesna je Ivana, koja je svoju slavu dobro unovčila.

Otvorila je brend kupaćih kostima, a posao joj, kako kaže, cvjeta u Australiji, Kanadi, SAD-u, ali i na europskom tržištu. Dodala je da roditelji podržavaju njezin posao, ali bi otac više volio da njezine fotografij­e nisu toliko eksplicitn­e.

- Moji roditelji su tolerantni, ali otac bi sigurno volio da se fotkam malo drugačije objasnila je Ivana, koja je rekla da joj je otac financijsk­i sve omogućio.

Na poligrafu je progovoril­a i o politici. Redovito prati što se događa i koje su goruće teme, ali nije politički orijentira­na. Zanimalo nas je bi li se okušala u politici i koje je njezino mišljenje o glasovanju dijaspore.

- U ovom trenutku ne bih se uključila u politiku, ali tko zna. Glasovanje dijaspore ne bih ukinula. Kad sam živjela u Hercegovin­i, mi smo to gledali kao ‘mini Hrvatska’. Svuda je bila hrvatska zastava, hrvatski grb i slušala se hrvatska himna - zaključila je Knoll.

Na koja pitanja je Ivana slagala, zbog kojih je lupkala prstima, a što ju je nasmijalo - pogledajte na 24sata.hr i YouTube kanalu 24sata. Uz “Poligraf”, u programsko­j shemi 24sata

oriđiđi produkcije gledajte i serijale “Zvijezde padaju” te “Firma” i “Armagedon” spektakl. Pratite nas i na društvenim mrežama uz #alijatovol­im.

Poligrafsk­o ispitivanj­e provodi se bez prisutnost­i kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesiona­lni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektroder­malna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljen­ost, sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsk­o ispitivanj­e provedeno je u detektivsk­oj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživan­ja i dobivenih odgovora.

 ??  ?? A ŠTO NA SVE TO KAŽE IVANIN TATA?
Podržavaju me u poslu, ali sigurno bi tata volio da su slike ipak malo čednije, priznala je Knoll..
A ŠTO NA SVE TO KAŽE IVANIN TATA? Podržavaju me u poslu, ali sigurno bi tata volio da su slike ipak malo čednije, priznala je Knoll..
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia