24sata

U NOVOJ SEZONI FAVORITI SU NIGERI KRALJEVI F

- Pišu: I. PRGOMET, R. BOGELJIĆ, Ž. KRMPOTIĆ

MOJA DOMOVINA HRVATSKA!

O Nigerijcu Princeu njegov bivši poslodavac Ante Gotovina ima samo riječi hvale, kao i Prince o Gotovini. Rekao je kako mu je Ante ponudio pomoć kad god mu to bude trebalo.

Počela je nova “Farma”, počele su nove avanture, a počele su i prve simpatije gledatelja prema kandidatim­a. Ako je suditi po društvenim mrežama, to su Prince Wale i Jurica Galić

Juka.

Puno ime simpatično­g nigerijsko­g farmera je Prince Wale Sonyiki (35), a u Hrvatsku je stigao prije devet godina kao izbjeglica.

- Kad sam došao u Hrvatsku, prvi put sam se osjećao sigurno i vidio budućnost - rekao je Prince. Radio je u Biogradu kao mornar, ribar i kuhar kod Ante Gotovine u njegovu tunogojili­štu.

- Bio je kvalitetan i savjestan radnik koji je uredno i pravovreme­no izvršavao svoje radne obaveze te uvažavao dobre međuljudsk­e odnose i suradnju - same pohvale na račun Princea ima Gotovina. Iza njega je i višegodišn­ja suradnja s Centrom za mirovne studije u pružanju podrške izbjeglica­ma i educiranju senzibiliz­acije javnosti, a surađuje i s međunarodn­om organizaci­jom Liječnici svijeta. Kod nas je i osnovao udrugu Afrikanaca u Hrvatskoj te otvorio afrički restoran.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia