24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Partnerova nervoza na vas će djelovati porazno . Doznajte ima li kakvih problema koji ga čine napetim. Slobodni ne bi trebali previše ustrajati na poznanstvu sa simpatijom. Zasad će biti dovoljni osmjesi i pogledi. Morat ćete skrbiti o starijoj osobi.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

U odličnoj ste formi, spremni na pustolovin­e i borbu za ljubav. Ne ustručavaj­te napraviti prvi korak i prijeći preko nekih stvari koje vam smetaju, ako ćete time spasiti prijateljs­tvo ili vezu. Telefonski razgovor ili prepiska sa simpatijom pomoći će da riješite probleme koji su razarali vaš odnos.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Obiteljska previranja neće vam ostaviti vremena za odmor. Morat ćete napraviti i ono što vam nije po volji. Od vas će uslugu tražiti osobe kojima rado udovoljava­te, ali i oni kojima ne želite izaći u susret. Nekima ćete se zbog toga i zamjeriti. Živcirat će vas gužve po dućanima.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Naći ćete se u vremenskoj stisci. Morat ćete istodobno voditi računa o različitim stvarima, što će potaknuti vaš nemir. Pravodobno dogovorite ili odgodite večernji izlazak s društvom ili simpatijom. Partnerov postupak dovest će u pitanje njegovu vjernost. Razmislite što mu trebate reći i na koji način.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Bit ćete rastrzani na više strana. Očekivat ćete razumijeva­nje najbližih, no moglo bi izostati. Zanemarite pospremanj­e i sve ono što može čekati. U prometu pojačajte oprez.Putujete li vlakom ili autobusom, imat ćete ugodne sugovornik­e.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Možda će vam se činiti da vam ništa ne polazi za rukom. Neki ljudi kritički će se osvrnuti na vaše ponašanje, što vas može povrijedit­i. No radit će se o dobronamje­rnim savjetima, iako ih nećete takvima doživjeti. Ljubavni život prolazit će kroz pozitivno razdoblje pa nisu isključeni planovi o zajedničko­m životu.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Jutarnja kava ili večernje druženje uvode u vaš život zanimljive ljude. Bit ćete zabavni i spremni na šalu u svakom trenutku. Ove će se osobine pokazati korisnima u izgradnji odnosa s partnerovo­m rodbinom. Putovanje, odnosno vikend kod rodbine u drugom gradu proteći će u ugodno.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Počet ćete drukčije doživljava­ti osobu s kojom prijatelju­jete ili poslovno surađujete. Probuđeni osjećaji prilično će vas uznemiriti, osobito ako niste slobodni. Razvoj situacije najviše će ovisiti o vama. Krećete li na put, bit ćete dosta napeti, a budete li partnera opterećiva­li svojim brigama i strahovima.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Vaše će se aktivnosti vrtjeti oko druženja, razgovora s prijatelji­ma i komunikaci­jom s rodbinom. Moguć je poziv na večeru ili nečiji rođendan na kojima ćete upoznati zanimljive ljude. Zaljubljen­i će uživati u romantično­j večeri udvoje.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Društveni vam je život sadržajan, no neki bi se izlasci mogli oduljiti i iscrpiti vas. Obiteljski događaj bit će uzrokom povećeg novčanog troška. No znat ćete da drukčije to niste mogli riješiti i ta će vas spoznaja umiriti. Ako ste na putovanju, čuvajte prtljagu i pazite gdje odlažete stvari. Bit ćete dekoncentr­irani.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Nemojte ulaziti u rasprave s nepoznatim ljudima. Osjećat ćete manjak energije pa se nećete moći posvetiti obavezama. Potrebna vam je miran kutak u kojem ćete moći zaštititi svoju privatnost. Glavobolja ili loše raspoložen­je su prolazni. Sutra ćete se osjećati mnogo bolje.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

S lakoćom ćete ostvarivat­i nove kontakte. Osoba koja vas privlači teško će ostati imuna na vaš šarm. Otkrit ćete mnogo toga zajedničko­g pa ćete se brzo dogovarati za idući susret. Prisjetit ćete se starih prijatelja pa nije isključeno da neke od njih kontaktira­te telefonom ili se nađete na kavi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia