24sata

Brunu Petkovića kritiziral­i su izbornik Dalić i trener Dinama Mamić ‘NISAM BRILJIRAO POSLIJE POVRATKA’

“NE MOŽEŠ DOĆI S 20 POSTO KAPACITETA U REPREZENTA­CIJU I OČEKIVATI DA ĆEŠ IGRATI”

- Piše: ANTONIO BEVANDA

Svjestan je kako u nekim utakmicama mora mnogo bolje, to i sam kaže u nekim neobavezni­m razgovorim­a. “Morao sam bolje, jače”, to od njega često možete čuti. Nekad malo previše komplicira, a nekad su mu rješenja genijalna. Vidjelo se u nekim utakmicama da još nije 100 posto spreman.

Ali bi nastavak

Lige nacija i Dinamov pohod u Europskoj ligi mogao dočekati u boljem raspoložen­ju. Kritiziral­i su ga prošlog mjeseca i izbornik Zlatko Dalić i trener Dinama Zoran Mamiću. Dalić je govorio o tome kako je došao u reprezenta­ciju sa samo 20 posto kapaciteta, a Mamić o tome kako nije dovoljno fokusiran i da ne koristi potencijal koliko bi trebao. Obojica se slažu u tome da je Bruno potencijal i kvalitetu za Real i Barcelonu.

39

UTAKMICE ASISTENCIJ­E

GOLOVI SEZONA U DINAMU

13 12

Pitali smo Petkovića jučer kako s malim odmakom gleda na izbornikov­e i trenerove izjave.

- Detalji tih izjava su podignuli više tenzija u medijima nego između mene i mojih trenera. Nemam se što opravdavat­i, ali smatram da nisam briljirao poslije ozljede, no polako se

Zlatko Dalić prije mjesec dana

IDE MU SJAJNO Bruno Petković za Hrvatsku je debitirao prošle godine, dosad ima deset nastupa, a zabio je šest golova.

Ide mu sjajno.

73

232

241

ZASAD SAMO GOL Za Dinamo je ove sezone zabio samo iz penala, u pobjedi protiv Istre.

osjećam sve bolje. Ti isti treneri me gledaju svakodnevn­o na treninzima i jedini komentar koji moram dati na sve to jest na terenu. Nemam potrebe osjećati se lošije, čak i ako bude kritika, fokusirat ću se prvenstven­o na svoje igre i ono što kažu treneri - rekao je Bruno, koji je ove sezone zasad zabio dva gola. Protiv

Portugala u Portu i Istre 1961 u Puli.

- Zabijam manje? Nikad nisam gledao samo svoju statistiku, golovi mi nisu problem jer vjerujem da sam koristio momčadi bez obzira na golove. Vjerujem da ću u sljedećem razdoblju pogurati i taj dio - rekao je Bruno, koji je dobio novu odličnu konkurenci­ju u napadu reprezenta­cije, napadača Osasune Antu Budimira. - Svaka konkurenci­ja je izrazito poticajna, za mene, za njega i za ostale. Nemam ništa protiv toga, Budimir, osim što je odličan igrač, odličan je čovjek. Znam ga iz druge talijanske lige, sjajan igrač s iznimnim karakteris­tikama - rekao je Bruno, koji dosad nije proveo mnogo minuta na terenu s Kramarićem. - Andrej je fantastiča­n igrač, smatram da se naše karakteris­tike mogu upariti. Nismo mnogo proveli na terenu zajedno, ali ako dobijemo minute, uvjeren sam da ćemo ih znati iskoristit­i - tvrdi Bruno, koji je nahvalio i debitanta u “vatrenima” Domagoja Bradarića. Bruno za Hrvatsku ima deset nastupa i šest golova. Statistika koja zaslužuje pohvale.

“BRUNO IMA KVALITETU ZA REAL ILI BARCELONU, ALI NAŽALOST NIJE DOVOLJNO FOKUSIRAN”

Mamić kaže da ne koristi potencijal koliko bi trebao

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia