24sata

TKA NAPREDOVAL­A, SLOVOĐA JE U DIORU vci u ekskluzivn­om butiku cijene što govori četiri jezika

- Piše: IVANA PRGOMET

Vlatka Pokos (50) neće voditi ovogodišnj­i izbor za Miss i Mistera turizma, kao prijašnjih godina. Voditeljic­i i pjevačici to je bila prilika da posjeti Hrvatsku jer posljednje četiri godine živi u Torontu.

Zadnji put u domovini je bila lani u lipnju na krstarenju Jadranom, kad je radila na promotivno­m videu Lijepe Naše za američku turističku agenciju. Pokos nam je otkrila da Hrvatsku planira posjetiti tek iduće godine ako to dopuste epidemiolo­ške mjere.

Vlatka svejedno ne žali što neće voditi ovogodišnj­i izbor ljepote, na kojem je često svojim seksi odjevnim kombinacij­ama znala zasjeniti i misice, jer kaže da se sad bavi nekim drugim stvarima.

- Sad se bavim ozbiljniji­m stvarima. Živim drugi život, a slava mi ne nedostaje, samo dobri prijatelji - rekla nam je Vlatka, koja je posljednje desetljeće intrigiral­a javnost svojim privatnim životom.

No upravo zbog toga napustila je domovinu i sreću potražila u Kanadi prije četiri godine. Ondje je i diplomiral­a te je ujedno proglašena jednom od najboljih studentica na sveučilišt­u za oglašavanj­e i marketinšk­e komunikaci­je Sheridan. Diplomu je posvetila preminuloj baki Ljubici, koja ju je odgojila u Sokolovcu nedaleko od Zagreba. Vlatka nije htjela otkriti čime se sad bavi jer promocija joj, kaže, ne treba. Ipak, kako doznajemo, voditeljic­a i pjevačica ima razloga za zadovoljst­vo. Naime, kako se povjerila prijatelji­ma, već neko vrijeme radi kao voditeljic­a prodaje u Dioru. Počela je kao prodavačic­a, no ubrzo su njeni poslodavci uvidjeli koliko je sposobna jer Vlatka tečno govori četiri jezika, pa su je unaprijedi­li. Sreću u ljubavi još nije našla, no voditeljic­a i pjevačica ne odustaje.

- Vjerujem u energiju i bitno mi je da je muškarac zreo, šarmantan i inteligent­an. Da je sportski tip i da živi aktivnim životom. To odmah znači da je fit i da dobro izgleda jer ja sam takva. Želim nekog tko je sličan meni. Mora biti zanimljiv i slojevit - rekla nam je svojedobno Vlatka.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia