24sata

Jennifer Aniston udomila još jednog psića koji joj je ukrao srce: ‘Oni su moja djeca’...

-

Slavna glumica ljuta je kad je prozivaju što nije postala majka te kaže kako to ne znači da nema ljubavi za prijatelje ili njihovu djecu, a posebno za svoje pse. Udomila je zato još jednog psića iz skloništa.

- Želim vam predstavit­i najnovijeg člana obitelji. To je (vrlo umoran) Lord Chesterfie­ld. Odmah mi je ukrao srce - napisala je poznata “prijatelji­ca” Jennifer Aniston (51) u objavi na Instagramu, u kojoj je zahvalila udruzi WagmorPets, koja se bavi spašavanje­m životinja s ulice i udomljavan­jem.

- Veliko hvala za nevjerojat­an posao koji radite. Zahvalna sam što se tako sjajno brinete za spašene pse i pronađete im trajne domove - napisala je. Jennifer Aniston je velika ljubitelji­ca životinja, a novo štene pridružuje se mješancu šnaucera Clydea i Sophie, kujici pitbula, koje ima otprije. Često objavljuje njihove fotografij­e na društvenim mrežama, pa je tako, primjerice, fotografij­om Clydea u ožujku animirala građane da izađu na glasanje. Aniston često govori o tome koliko su joj njeni ljubimci važni. Još 2015. rekla je Allureu da joj se “ne sviđa pritisak prema ženama koje se nisu ostvarile kao majke jer misli da to nije pošteno”. To što nije rodila ne znači da ne mari za druge. Inače, kad je bila prisiljena na evakuaciju iz svog doma u Los Angelesu zbog požara, 2017. godine, svoje je psiće nazvala svojom djecom, što je izazvalo mnogo različitih komentara. (mm)

 ??  ?? Ulla faccum alis aliquat dolore modolesto et num
Ulla faccum alis aliquat dolore modolesto et num

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia